top of page

Η πιο σημαντική μεταγραφή της Fulham

Η σημερινή μας ιστορία αφορά έναν πραγματικό μαχητή της ζωής, τον 13χρονο οπαδό της Fulham, Rhys Porter. O Rhys πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και επιληψία, και αγωνίζεται στην Feltham Bees, μια ομάδα για άτομα με αναπηρία. Ο μικρός Rhys πόσταρε πριν λίγες μέρες ένα video στο Tik tok όπου κάνει μια απόκρουση. Δυστυχώς έλαβε κάποια πολύ πικρόχολα και άσχημα σχόλια.


Όμως, αυτά τα σχόλια αντί να τον πληγώσουν, του έδωσαν δύναμη για να συνεχίσει τον αγώνα του. Ο Rhys ξεκίνησε να μαζεύει χρήματα για ένα ίδρυμα ατόμων με ειδικές ανάγκες, έτσι ώστε να βοηθήσει και άλλα άτομα. Κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων, ανέβαζε στα social media βίντεο όπου έκανε 20 αποκρούσεις κάθε μέρα. Έτσι πολύς κόσμος έκανε τη χορηγία του και τα χρήματα αυτά κατέληγαν στο ίδρυμα.

Όπως είπαμε και στην αρχή, ο Rhys είναι οπαδός της Fulham. Η ομάδα από το Δυτικό Λονδίνο, έμαθε την ιστορία του και επικοινώνησε μαζί του. Η Fulham αποφάσισε να τον εντάξει τιμητικά και στην ομάδα της στο ματς με την Bristol! Ο μικρός Rhys έχει πλέον τη δική του θέση στο site της ομάδας μαζί με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες.


Η ομάδα αποφάσισε να πάρει μαζί τον Rhys στο Bristol για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα. Στο γκολ του Mitrovic όλοι οι παίκτες έτρεξαν προς τον νέο "συμπαίκτη" τους να τον αγκαλιάσουν και να πανηγυρίσουν μαζί του.



Όλοι οι παίκτες και το προπονητικό team της Fulham έχουν αγκαλιάσει τον μικρό Rhys. Το χαμόγελο, η όρεξη και ο αγώνας του είναι κάτι που δίνει δύναμη σε όλη την ομάδα. Αν και πρωί ακόμα, εμείς θα πιούμε μια μπύρα στην υγειά του!



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page