top of page

Η προσπάθεια παρουσίας απινιδωτών στις Non-league κατηγορίες



Έχουμε τονίσει αρκετές φορές τη σημασία της παρουσίας απινιδωτών στα ποδοσφαιρική γήπεδα, ειδικά μετά τη περιπέτεια που πέρασε ο Christian Eriksen.


Την προσπάθεια αυτή στηρίζει δυναμικά ο παίκτης της Trafford FC (8η κατηγορία)

Astley Mulholland. Ο Astley (δεξιά στη φωτογραφία) έχασε τον αδελφό του Kyle (στα αριστερά της φωτογραφίας) από καρδιακή προσβολή το 2005. Ο Kyle τότε ήταν μόλις 19 ετών.


Ο Astley έχει ξεκινήσει από το 2016 να μαζεύει online υπογραφές έτσι ώστε να καταφέρει να πείσει την ομοσπονδία να τοποθετήσει απινιδωτες σε όλα τα γήπεδα της Αγγλίας! Επιπλέον στηρίζει την προσπάθεια αυτή δίνοντας μπλουζάκια με το hashtag #defibrillators4grassroots σε non league ομάδες, τα οποία επιπλέον πουλάει για να δώσει τα χρήματα στις ομάδες ώστε να αγοράσουν απινιδωτη για τα γήπεδα τους.


Ο ίδιος παρακολουθούσε ζωντανά τη τρομακτική σκηνή με τον Eriksen στο χορτάρι και τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Πλέον σε κάθε αγώνα με την ομάδα του, ρωτάει που είναι ο κοντινότερος απινιδωτης ώστε να το γνωρίζει για ώρα ανάγκης, καθώς τα πρώτα λεπτά είναι πάντα πολύ κρίσιμα.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page