top of page

Η πρώτη αρπαγή παίχτη του καλοκαιριού στη League Two


Καλά καλά δεν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος και ήδη οι πρώτες “περίεργες” ιστορίες του καλοκαιριού άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους.


Η πρώτη ιστορία του φετινού καλοκαιριού μας έρχεται από τον Jonny Williams, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Swindon. O Evans όντας ελεύθερος είχε συμφωνήσει σε όλα με την Bradford City εδώ και κάποιες εβδομάδες. Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Τον μισθό του, τη διάρκεια του συμβολαίου του (3 χρόνια), μέχρι και το προσωρινό του σπίτι μέχρι να μετακομίσει όλη η οικογένεια του στο Μπράντφορντ, με τον παίχτη να έχει δηλώσει στην ομάδα ενθουσιασμένος για την μετακίνηση του.


Με το μεταγραφικό παράθυρο να ανοίγει την Πέμπτη, η ομάδα του είχε πληρώσει ξενοδοχείο την Τετάρτη το βράδυ ώστε την επόμενη μέρα να περάσει τα τυπικά ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί από την ομάδα. Το ίδιο βράδυ όμως και ενώ ο παίχτης ήταν στο ξενοδοχείο, ο ατζέντης του πήρε τηλέφωνο την ομάδα και ανέφερε πως ξεκίνησε να έχει δεύτερες σκέψεις, μιας και ήρθε μια πολύ καλή πρόταση από την Gillingham. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Gillingham πλέον ανήκει σε Αμερικάνο ιδιοκτήτη με γεμάτα πορτοφόλι.


Την Πέμπτη το πρωί λοιπόν και δύο ώρες πριν τα προγραμματισμένα ιατρικά τεστ ο Evans πήρε τηλέφωνο τους ιθύνοντες της Bradford και τους ενημέρωσε για την μετακίνηση του στην Gillingham, με τους ''Gills'' να ανακοινώνουν τον παίχτη την ίδια ημέρα!


Και κάπως έτσι είχαμε το πρώτο ευτράπελο του φετινού καλοκαιριού και αν ξεκίνησε έτσι από τόσο νωρίς, κάτι μας λέει πως θα έχουμε αρκετές παρόμοιες ιστορίες αυτό το καλοκαίρι για να σας μεταφέρουμε!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page