top of page

H ψυχολογική υποστήριξη ενός παίχτη της Preston σε φίλο της ομάδας


Ο εικονιζόμενος είναι ο 24χρονος μέσος της Preston North End, Izzy Brown. Πριν από κάποιες μέρες ο Brown έχασε έναν πολύ στενό του φίλο, όταν η αστυνομία βρήκε το νεκρό του σώμα 24 ώρες αφότου δηλώθηκε από τους δικούς του πως αγνοείται.


Λίγες ημέρες αργότερα ένας φίλος της Preston, ο Gareth, σε ένα μακροσκελές tweet έγραψε δημόσια πως αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική του υγεία τα οποία τον κρατούν ξύπνιο κάθε μέρα μέχρι τις 6 το πρωί και ότι πάσχει από κατάθλιψη. Το μόνο πράγμα που τον κρατάει χαρούμενο στη ζωή του, ανέφερε πως είναι το ποδόσφαιρο και ότι η ιστορία του Izzy Brown και το πόσο τον στεναχώρησε ο χαμός του φίλου του, του έδειξε στην ουσία πόσο σημαντική είναι η ζωή κάποιου και πόσο πόνο μπορεί να προκαλέσει μία απώλεια. Έτσι αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα του και προέτρεψε και τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μην τα κρατάει μέσα του.

Όταν διάβασε αυτό το tweet, o Brown έστειλε μήνυμα στον φίλο της Preston ζητώντας το τηλέφωνο του ώστε να επικοινωνήσει μαζί του. Το τηλέφωνο διήρκησε 10 λεπτά και ο πρώην παίχτης της Chelsea, αφού τον ρώτησε για τα προβλήματα του και τι τον ταλαιπωρεί, αμέσως του προσέφερε βοήθεια και του ανέφερε να μην τον βλέπει σαν ποδοσφαιριστή αλλά σαν φίλο του. Μάλιστα είπε στον Gareth να κρατήσει το νούμερο του και να του στέλνει πως τα πηγαίνει.


Όπως δήλωσε ο Gareth, όλο αυτό τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ και πλέον δε νιώθει μόνος του στη ζωή όπως ανέφερε στα tweets του. Τέλος αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως ο Brown ακόμα στέλνει μηνύματα στον Gareth για να δει πως είναι.


Είναι πολύ φυσιολογικό να μη νιώθεις καλά και το πιο σημαντικό είναι να το επικοινωνείς ακόμα και σε κάποιον άγνωστο από το να το κρατάς μέσα σου. Ο Gareth αυτό έκανε και τόσο αυτός όσο και ο Izzy Brown κερδίζουν επάξια μία κερασμένη μπύρα από εμάς σήμερα🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page