top of page

Η στιγμή του καλοκαιριού που μας χάρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο


Ο Ζοσέ Μουρίνιο μπούκαρε στο γήπεδο στη μέση του αγώνα της Ρόμα απέναντι στην Sunderland για να ζητήσει από τους παίχτες της Sunderland να ηρεμήσουν.

Το ότι θα γράφαμε αυτές τις λέξεις το 2022 ήταν κάτι που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα το σκεφτόμασταν. Το καλτ σκηνικό λοιπόν έχει ως εξής:



Οι Ρόμα και Sunderland κάνουν τις προετοιμασίες τους για τη νέα σεζόν στην Πορτογαλία και έτσι συμφώνησαν να αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα ματς φιλικού χαρακτήρα. Φιλικού και Sunderland στην ίδια πρόταση; Λάθος μεγάλο…

Στο 40ο λεπτό του αγώνα ο Luke O’Nien (μεγάλη καψούρα των οπαδών της Sunderland), σηκώθηκε στον αέρα, ρίχνοντας άθελα του μία μεγαλοπρεπέστατη αγκωνιά στον Roger Ibanez ξαπλώνοντας τον παίχτη της Ρόμα στο χορτάρι. Να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα ο O’Nien είχε ήδη δεχτεί κίτρινη κάρτα.


Τότε ο Πορτογάλος τεχνικός μπήκε έξαλλος στο γήπεδο κατευθυνόμενος προς τον παίχτη της Sunderland ζητώντας να φύγει από το γήπεδο. Τελικά ο διαιτητής κατευθύνθηκε προς τον τεχνικό της Sunderland και σε μία στιχομυθία που λογικά θα εμπεριείχε τις λέξεις ‘’βγάλτο το παιδί γιατί νομίζει ότι παίζει τελικό στο Wembley’’, έκανε αλλαγή τον O’Nien και το ματς συνεχίστηκε κανονικά με 11 παίχτες για την κάθε ομάδα.


Για την ιστορία η κάτοχος του Europa Conference League κέρδισε με 2-0 τον αγώνα, το οποίο όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα έπειτα από τη στιγμή του καλοκαιριού που μας χάρισε ο Special One.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page