top of page

H συγκινητική ιστορία του 13χρονου Marcus και του άτυχου πατέρα του


Στην φωτογραφία βλέπετε τον 13χρονο Marcus μαζί με τον πατέρα του. Και οι δυο τους μεγάλοι φίλοι του ποδοσφαίρου και συνήθιζαν να πηγαίνουν συχνά στο γήπεδο, καθώς και να παίζουν παρέα. Ο πατέρας όμως διαγνώστηκε με άνοια και πλέον από τους γιατρούς του απαγορεύτηκε τόσο να πηγαίνει στο γήπεδο, όσο και να παίζει ποδόσφαιρο με τον γιο του στον κήπο.


Ο Marcus τότε, εκμεταλλευόμενος την καλή μεριά των social media, έφτιαξε μια σελίδα στο Instagram με σκοπό να συγκεντρώσει όσο περισσότερα αναμνηστικά ποδοσφαίρου μπορεί από όλο τον κόσμο. Στόχος του να φτιάξει ένα δωμάτιο το οποίο θα το γεμίσει με όλα αυτά και θα πηγαίνει ο πατέρας του να τα θαυμάζει.


Αυτή του η προσπάθεια έχει πάει καλύτερα και από ότι θα περίμενε και ο ίδιος. Οι followers του είναι πλέον πάνω από 20,000 από όλο τον κόσμο και η συλλογή από εμφανίσεις ομάδων συνεχώς εμπλουτίζεται! Ενδεικτικό της επιτυχίας του είναι πως μέχρι και οι Valencia και Chelsea ήρθαν σε επαφή μαζί του και του έστειλαν φανέλες με τις υπογραφές των παιχτών τους.


Αν θέλετε και εσείς να κάνετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον Marcus μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί του στο Instagram στο λογαριασμό marcus_footballcollection .

Εμείς από τη μεριά μας να ευχηθούμε τα καλύτερα στο νεαρό Marcus και τον πατέρα του και δεν έχουμε παρά να θαυμάσουμε το δέσιμο τους. Και που ξέρετε ίσως του στείλουμε και κανένα δώρο από την Ελλάδα που λογικά θα λείπει από τη συλλογή του!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page