top of page

Η συγκινητική ιστορία του μικρού Nate της Tranmere Rovers


Η σημερινή μας ιστορία είναι λίγο δυσάρεστη, αλλά είναι από αυτές που πρέπει να ακούγονται γιατί δείχνουν την μεριά του ποδοσφαίρου ως κοινωνικό φαινόμενο.

Στην εικόνα μπορείτε να δείτε τον μικρό Nate Gidman μαζί με τον πατέρα του Phil, φορώντας και οι δυο τη φανέλα της αγαπημένης τους Tranmere Rovers στο γήπεδο της ομάδας. Η χαρά και των δυο είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα τους αλλά πίσω από αυτά υπάρχει μια πονεμένη ιστορία. Ο μικρός Nate έπασχε από μυελοβλάστωμα, ένα είδος καρκίνου στον εγκέφαλο. O Phil, μεγάλος οπαδός της Tranmere Rovers, όταν έμαθε για την αρρώστια του γιου του, το δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter από όπου ενημερώθηκαν και οι φίλοι της ομάδας.

Δυστυχώς οι γιατροί έπειτα από πολύμηνες θεραπείες και προσπάθειες, έδωσαν μόνο κάποιους μήνες ζωής στον μικρό Nate. Οι οπαδοί της ομάδας τότε ξεκίνησαν μια καμπάνια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσουν να γεμίσουν οι τελευταίοι μήνες ζωής του Nate με ωραίες αναμνήσεις. Έτσι συγκέντρωσαν 11,000 λίρες οι οποίες πήγαν ώστε να ζήσει ο Nate πράγματα που θα τον έκαναν χαρούμενο.


Σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση για κάθε γονιό, ο Phil έλεγε πως τόσο όλη αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο της ομάδας όσο και η ίδια η ομάδα, τον κράτησαν δυνατό ώστε να το αντιμετωπίσει και ήταν πάντα δίπλα του.


Δυστυχώς χθες ο πατέρας ανακοίνωσε στο Twitter πως ο γιος του επισκέφθηκε την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία μόλις 6 ετών. Πολλοί ήταν αυτοί που του έστειλαν συλλυπητήρια με πρώτη την ίδια την Tranmere Rovers . Στο σημερινό ματς απέναντι στη Swindon θα συγκεντρωθούν χρήματα για μία οργάνωση που ασχολείται με την έρευνα για τον καρκίνο του εγκεφάλου.


Για αυτό το λόγο εμείς σήμερα θα πιούμε μία μπύρα στη μνήμη του μικρού Nate, του οποίου η ζωή ναι μεν ήταν πολύ σύντομη αλλά τουλάχιστον έφυγε έχοντας βιώσει πολλή αγάπη από τον ποδοσφαιρικό κόσμο 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page