top of page

Η συγγνώμη του Kyle Walker στον Gareth Southgate

Η αλήθεια είναι πως δε θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε κάτι άλλο σήμερα, μη σχετικό με την κατάκτηση του Champions League από την Manchester City. Η ομάδα του Guardiola επιτέλους κατάφερε να εξιλεωθεί και να κατακτήσει την κούπα που έλειπε από τη συλλογή της, κάνοντας ταυτόχρονα ένα μυθικό treble. Από τη χθεσινή βραδιά υπάρχουν πολλά τα οποία μπορούμε να διηγηθούμε, αλλά επιλέξαμε να κρατήσουμε την πιο Αγγλική ιστορία.

Ο Kyle Walker, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του ίσως κορυφαίου παίκτη χθες John Stones, αφού έβαλε την κούπα στο κεφάλι του, πήγε να κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις στους δημοσιογράφους του BT Sport. Μετά από μια χαλαρή κουβέντα για το ματς, ο ίδιος δεν άντεξε και είπε αυτό που πραγματικά ένιωθε:

Βάλτε μου όποιο πότο θέλετε, συγγνώμη Gareth (Southgate). Βάλτε μου όποιο πότο θέλετε, θα το τσακίσω!

Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς, από έναν 33χρονο Άγγλο ο οποίος θέλει να γιορτάσει μια πολύ μεγάλη επιτυχία με τη κατανάλωση αλκοόλ. Τουλάχιστον ο Kyle ήταν τίμιος και ζήτησε από τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας συγγνώμη. Γιατί το έκανε αυτό; Η σεζόν ενός παίκτη της City μπορεί να τελείωσε, αλλά η εθνική Αγγλίας έχει να δώσει δύο ακόμα ματς για τα προκριματικά του Euro 2024 στις 16 και στις 19 Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει πως ο Walker δεν μπορεί να πίνει και να γιορτάζει ασταμάτητα! Θεωρούμε πως ο Gareth Southgate θα μπορέσει να συγχωρέσει ένα μικρό παράπτωμα του παίκτη του (κάτι που σίγουρα θα κάνουν και οι υπόλοιποι Άγγλοι παίκτες της Manchester City) σε έναν τόσο μεγάλο εορτασμό, Το πρώτο ματς είναι απέναντι στη Μάλτα την ερχόμενη Παρασκευή. Για κάνα-δυό μέρες ακόμα έχουν περιθώριο, αλλά μετά τέλος τα πανηγύρια. Μπορεί και όχι, προχωράμε. Όταν βάζεις στην ίδια κουβέντα Άγγλους και αλκοόλ, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page