top of page

Η τιμωρία της Maidstone United για σεξιστικό σχόλιο


Τον περασμένο Αύγουστο στο ματς μεταξύ Maidstone United και Dorking Wanderers για τη National League της Αγγλίας μία μερίδα οπαδών της πρώτης ξεκίνησε να τραγουδάει ένα σεξιστικό σύνθημα κατά μίας φιλάθλου της αντίπαλης ομάδας. Σε ένα παιχνίδι της 5ης κατηγορίας οποιασδήποτε χώρας θα ήταν μία ημέρα όπως όλες οι υπόλοιπες. Όχι όμως στην Αγγλία.


Όταν αυτό καταγγέλθηκε από την Dorking Wanderers η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ξεκίνησε έρευνα πάνω στο θέμα. Η απόφαση βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα και η Maidstone United θα κληθεί να βγάλει από τα ταμεία της 4000 λίρες, ποσό αρκετά σημαντικό για ομάδα αυτής της κατηγορίας.


Η διοίκηση της Maidstone United ανέφερε πως οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι έχουν αποβληθεί από τα ματς της ομάδας και πως παρόμοιο περιστατικό δεν έχει γίνει έκτοτε και ούτε πρόκειται να επαναληφθεί.

Το ποδοσφαιρικό επίπεδο μίας χώρας δεν φαίνεται από την κορυφαία κατηγορία της χώρας αλλά από τα τοπικά και τις μικρές της κατηγορίες. Και στην Αγγλία αυτό αποδεικνύεται περίτρανα για ακόμα μία φορά.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page