top of page

Η τρέλα πάει στον αέρα!

Στην Ελλάδα λέμε πως η τρέλα πάει στα βουνά. Στην Αγγλία απ ότι φαίνεται, η τρέλα για την κατάκτηση του Euro έχει ξεπεράσει τα βουνά και έχει πάει στον ουρανό! Ο πιλότος Ben Davis σκέφτηκε λίγο μετά τον αγώνα με την Δανία να σηκώσει το αεροπλάνο του στον αέρα και να σχηματίσει με το στίγμα του το γνωστό σε όλους μας It's Coming Home. Και όπως βλέπετε το αποτέλεσμα από τη φωτογραφία, ήταν μια εξαιρετική δουλειά!

Ο βοηθός του Ben ήταν ο γιος του ο οποίος του έστελνε μηνύματα πως κάνει σωστά το σχέδιο στον αέρα. Ο Ben είχε φτιάξει πρώτα τη πορεία με ειδικά σημεία βάσει GPS ώστε να ξέρει που πρέπει να πάει το αεροπλάνο για να βγει το τέλειο αυτό αποτέλεσμα.


"Για εμάς τους πιλότους το να κάνεις κάτι τέτοιο δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο. Το σημαντικό είναι να το κάνεις νωρίς το πρωί που δεν έχει ανέμους, αλλιώς οι άνεμοι είναι ικανοί να προκαλέσουν μεγάλες ταλαντώσεις και το σχέδιο να μοιάζει λες και το έκανε κάποιος μεθυσμένος! Είναι μια πολύ μικρή κίνηση για να δείξω την ευχαρίστησή μου στους παίκτες που μας έφεραν στον τελικό".

Να αναφέρουμε πως και την πρωτοχρονιά του 2016 ο Ben είχε φτιάξει με τον ίδιο τρόπο το Happy New Year 2016! Εμείς στο Pub Tales πάντως σίγουρα συμφωνούμε με το μήνυμα που έγραψε!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page