top of page

H βοήθεια της Derby County σε δύο φιλάθλους της που ήταν σε πένθος


Η περσινή χρόνια της Derby County ήταν μια χρονιά στην οποία η ομάδα πάλεψε για τη ζωή της, δίνοντας μια τεράστια μάχη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Με αυτή τη μάχη για τη ζωή της ομάδας ταυτίστηκαν και δυο φίλαθλοι της, οι John Langton και Graham Horton, μιας και οι δυο τους έχουν χάσει τις γυναίκες τους πρόσφατα λόγω καρκίνου έπειτα από χρόνια μάχης. Οι δυο γυναίκες μάλιστα ήταν αδελφές συνεπώς οι άνδρες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους.


Έχοντας μάθει για το πένθος τους, το Derby County Community Trust, το οποίο είναι ένας ΜΚΟ που τον διαχειρίζονται οι φίλαθλοι της ομάδας, δώρισαν δυο εισιτήρια στον John και τον Graham για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά και να ξεχαστούν. Τα εισιτήρια ήταν για το ματς της ομάδας απέναντι στην Peterborough τον περασμένο Φεβρουάριο.

O Graham Norton με την γυναίκα του Margaret και ο John Langton με τη γυναίκα του Pat


Ο Graham εκείνη την περίοδο βρισκόταν επί τρεις μήνες σε πένθος (το Δεκέμβριο είχε χάσει τη γυναίκα του) και δεν έβγαινε από το σπίτι του. Αυτό το ματς όμως ήταν αυτό που τον έκανε να βγει από αυτό και όπως δήλωσε ο λόγος που το έκανε ήταν το ότι “η ομάδα πάλευε όσο πιο σκληρά μπορούσε για τη ζωή της και αυτό μας θύμιζε τη μάχη των γυναικών μας”.


Αυτή η μάχη της ομάδας έδωσε στον Graham κάτι να πιαστεί, να ταυτιστεί και να περιμένει μέσα στην εβδομάδα του. Τον επανέφερε στη ζωή όπως ανέφερε.

Η ομάδα τελικά μπορεί να μην κατάφερε να μείνει στην Championship την περσινή χρονιά αλλά η υπερπροσπάθεια όλων των παιχτών και του προπονητή δεν άφησε κανέναν φίλαθλο, όχι μόνο της ομάδας αλλά και ολόκληρου του ποδοσφαίρου, ασυγκίνητο.


Πλέον με νέο ιδιοκτήτη οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν αρχίσει να ονειρεύονται ξανά και είμαστε σίγουροι πως πλέον φέρνουν στον Graham και στον John ένα νέο λόγο για να χαμογελούν!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page