top of page

Η βοήθεια του Luke Shaw στην άδικη τιμωρία φιλάθλου της Manchester United λόγω ρίψης...κασκόλ


Όσοι παρακολουθήσατε το ματς της Τετάρτης ανάμεσα σε Manchester United και Fulham θα παρατηρήσατε πως το γήπεδο ήταν γεμάτο με πράσινα και κίτρινα κασκόλ αντί για τα κλασικά κόκκινα της United.


Προφανώς αυτά δεν είναι κασκόλ της Norwich αλλά είναι τα χρώματα που αντιπροσωπεύουν την διαμαρτυρία των οπαδών απέναντι στους Glazers. Ο λόγος της επιλογής αυτών των χρωμάτων είναι πως αυτά ήταν τα χρώματα της Manchester United όταν ιδρύθηκε και για να είμαστε πιο σωστοί ήταν τα χρώματα της Newton Heath Lancashire and Yorkshire Railways Football Club, τον προάγγελο της Manchester United.


Ένα τέτοιο κασκόλ πέταξε και ένας φίλος της ομάδας στον Luke Shaw όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ. Όταν η ασφάλεια του γηπέδου είδε το περιστατικό αμέσως συνόδευσε τον φίλαθλο εκτός γηπέδου και αργότερα του επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια.


Αργότερα αυτός ο φίλαθλος ονόματι Shaun Logan, έγραψε στο Twitter πως ήταν μία ειρηνική πράξη και δεν ήθελε να χτυπήσει τον Shaw. Μάλιστα δήλωσε πως έχει πληρώσει τα πάντα για να πάει στο Gdansk για τον τελικό του Europa League και πως με αυτή την τιμωρία δεν θα μπορέσει. Αμέσως ο Luke Shaw απάντησε στον φίλαθλο πως ξέρει ότι δεν έκανε αυτή την κίνηση με κακό σκοπό και πως θα μιλήσει με κάποιον από την ομάδα για να το διορθώσει.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τους οργανωμένους οπαδούς της Manchester United το θέμα για το Gdansk ήδη λύθηκε και ο Shaun θα ταξιδέψει κανονικά. Όσο για την υπόλοιπη απαγόρευση δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμα αλλά είμαστε σίγουροι πως με την παρέμβαση του Shaw θα υπάρξει θετική κατάληξη.


Μία κρύα μπύρα λοιπόν για τον Luke Shaw σήμερα ο οποίος δεν έμεινε απραγής σε μία τόσο άδικη απόφαση🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page