top of page

H Wrexham AFC στο νέο FIFA 22


Το νέο FIFA 22 έχει κυκλοφορήσει εδώ και 17 μέρες και υποθέτουμε πως αρκετοί από εσάς θα το έχετε ήδη προμηθευτεί. Αν είστε παρατηρητικοί θα έχετε προσέξει ότι παρά το γεγονός πως η National League δεν περιλαμβάνεται στις κατηγορίες που έχει το παιχνίδι, η Wrexham βρίσκεται στις ομάδες του παιχνιδιού. Προφανέστατα οι Χολιγουντιανοί ιδιοκτήτες, Ryan Reynolds και Rob McElhenney έβαλαν το χεράκι τους για να μπει η ομάδα «από το παράθυρο» στο παιχνίδι.


Και όταν λέμε ''από το παράθυρο'' εννοούμε πως η Wrexham βρίσκεται στις ομάδες του “Rest of the world”, δίπλα από ομάδες όπως οι δικές μας Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, κοινώς ομάδες που δεν είναι και στο ίδιο επίπεδο. Και ο τρόπος που αποκάλυψαν την παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι οι δυο σταρ του Χόλιγουντ ήταν εξαιρετικός όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Το γεγονός να υπάρχει ομάδα από κατηγορία της Αγγλίας η οποία δεν περιλαμβάνεται στο παιχνίδι δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, μιας και στο FIFA 2000 η Port Vale είχε μπει στο παιχνίδι και αυτή μέσω της πλαγίας οδού. Και συγκεκριμένα μέσω της οδού Robbie Williams.


Πέρα από αυτά, η EA Sports συμφώνησε με την ομάδα να συνεισφέρει και σε δράσεις που έχουν να κάνουν με την κοινότητα του Wrexham, ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.


Αν και μέχρι στιγμής εντός γηπέδου δεν έχουμε δει πολλά πράγματα, εκτός των τεσσάρων γραμμών η Wrexham έχει αλλάξει επίπεδο και ανεβαζει σταθερά την αξία του brand της.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page