top of page

Η ζωή του Daniel Agger μετά το ποδόσφαιρο

O Daniel Agger μπορεί να μη γνώρισε τις μεγάλες επιτυχίες που είχε η Liverpool τα τελευταία χρόνια, αλλά ήταν ένα βασικό γρανάζι της ομάδας για πολλές σεζόν, και ένας αρκετά αγαπητός παίκτης από το κοινό.

Στους Reds αγωνίστηκε από το 2006 έως και το 2014 όπου και έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της Premier League. Έπειτα μετακόμισε στην πατρίδα του την Δανία όπου αγωνίστηκε με την Brondby, την ομάδα από την οποία πήγε στη Liverpool. Παραδόξως, ο ταλαντούχος αμυντικός σταμάτησε τη καριέρα του το 2016 σε ηλικία μόλις 31 ετών. Πολλοί θα πουν πως είναι πάρα πολύ νωρίς, και δεν έχουν άδικο, όμως ο Agger είχε ήδη καταστρώσει τα επαγγελματικά του σχέδια εκτός των γραμμών του γηπέδου. Αρχικά, είναι εύκολο να παρατηρήσει κανείς το ότι τα χέρια του είναι γεμάτα με τατουάζ. Ο Δανός έχει πάθος με τα τατού, τόσο μεγάλο που έχει γίνει tatoo artist! Επιπλέον, έχει επενδύσει σε μια πλατφόρμα που λέγεται Tatoodio στην οποία μπορεί κάποιος να μοιραστεί το πάθος του με τα τατού αλλά να πάρει και ιδέες από άλλους ανθρώπους. Σαν να μην έφτανε αυτό, μαζί με τον αδελφό του ίδρυσε στην Marbella της Ισπανίας μια εταιρεία αποχέτευσης η οποία ονομάζεται KloAgger της οποίας τα κέρδη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως!

Τέλος, ο Agger έχει φτιάξει το διό του φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά (The Agger Foundation) στο οποίο συχνά διοργανώνει αγώνες με τα έσοδα να πηγαίνουν σε ιδρύματα. Και μπάλα έπαιξε, και tatoo artist έγινε, και εταιρεία ξεκίνησε και προσέφερε στη κοινωνία. Ο Daniel Agger είχε πρόγραμμα και του αξίζει σίγουρα μια παγωμένη μπύρα!🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page