top of page

H επετειακή εμφάνιση της Εθνικής Σκωτίας για τα 150 χρόνια της


Το αν μια ποδοσφαιρική εμφάνιση αρέσει σε κάποιον ή όχι είναι καθαρά υποκειμενική άποψη μιας και μιλάμε καθαρά για θέμα γούστου. Η Εθνική ομάδα της Σκωτίας όμως φρόντισε να μας δώσει την κατά τη γνώμη μας καλύτερη εμφάνιση οποιασδήποτε χώρας αυτή την στιγμή.


Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας γιορτάζει φέτος 150 χρόνια ζωής και για αυτό το λόγο η φετινή εμφάνιση της ομάδας είναι αφιερωμένη σε αυτό. Για την ακρίβεια όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα όλη η εμφάνιση είναι σε αποχρώσεις του μπλε με μόνο το σήμα να διαφέρει το οποίο είναι χρυσό. Σκοπός είναι να ομοιάζει στην πρώτη εμφάνιση που φόρεσε ποτέ η εθνική ομάδα η οποία ήταν όλη μπλε και να τιμήσει τις ρίζες της. Μάλιστα το σήμα είναι αυτό που είχε πάνω της και η πρώτη εμφάνιση το 1873.


Μία πολύ ιδιαίτερη λεπτομέρεια επίσης είναι πως το τελείωμα στα μανίκια έχει οριζόντιες γραμμές για να τιμήσει την τότε εμφάνιση της πιο ιστορικής ομάδας στη Σκωτία, της Queen’s Park. Αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς και οι 11 παίχτες της πρώτης εθνικής ομάδας αγωνίζονταν στην Queen’s Park.

Η Εθνική ομάδα της Σκωτίας αγωνίστηκε απέναντι στην Κύπρο το Σάββατο, ματς στο οποίο η συγκεκριμένη εμφάνιση έκανε το ντεμπούτο της και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως για εμάς ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Εσάς πως σας φαίνεται η συγκεκριμένη εμφάνιση; Μόνο εμείς εντυπωσιαστήκαμε τόσο;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page