top of page

Η μεταγραφή που προκάλεσε τη παύση μιας συνεργασίας

Οι περισσότεροι από εσάς θα θυμάστε τον Danny Simpson με τη φανέλα της Leicester City Football Club, στην οποία ήταν βασικό στέλεχος στη μαγική σεζόν όπου οι Αλεπούδες κατέκτησαν την Premier League.



O Simpson, πλέον στα 34 του, πρόσφατα ανακοινώθηκε από τη Bristol City στην οποία θα παίζει μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο άκουσμα της μεταγραφής του συγκεκριμένου παίκτη, η φιλανθρωπική οργάνωση Women's Aid αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με την ομάδα!


Η Women's Aid είναι μια οργάνωση που βοηθάει τις γυναίκες που έχουν δεχτεί κακοποίηση στην Αγγλία. Ο Simpson το 2014 κατηγορήθηκε για βια στην τότε κοπέλα του και καταδικάστηκε σε 145 ώρες κοινωνικού έργου.


Στην ανακοίνωσή της η οργάνωση είπε πως μπορεί να εκτέλεσε τη ποινή του ο ποδοσφαιριστής και το σκηνικό βίας να έγινε πριν 6 χρόνια, αλλά κανείς δεν εγγυάται πως η βία είναι ένα περιστατικό που συμβαίνει μόνο μια φορά.

Λιγότερο από το 20% των γυναικών που γίνονται θύματα βίας (οποιασδήποτε μορφής) το αναφέρουν στην αστυνομία, κάτι που η Women's Aid προσπαθεί να αλλάξει. Οι γυναίκες είναι δυνατές και χρειάζονται την αγάπη και την υποστήριξη όλων μας!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page