top of page

Ιστορίες φιλάθλων πριν τον μεγάλο τελικό

Όπως όλοι γνωρίζετε, σήμερα έχουμε τον μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ Manchester City και Chelsea. Ένας αμιγώς Αγγλικός τελικός, ξανά μετά από το 2019. Οι δύο ομάδες είναι πανέτοιμες για το σημερινό ματς, ενώ οι φίλαθλοι έχουν φτάσει στο Πόρτο από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο. Για την Chelsea είναι ο τρίτος τελικός, μετά τον χαμένο του 2008 απέναντι στην Manchester United στη Μόσχα, και τον κερδισμένο το 2012 με την Bayern μέσα στο Μόναχο. Από την άλλη για την City είναι ο πρώτος τελικός στο Champions League και οι fans έχουν ήδη τρελαθεί!


Οι φίλοι και των 2 ομάδων μέχρι και χθες ήταν μαζεμένοι σε διάφορους χώρους, περνούσαν καλά, έλεγαν τα συνθήματά τους και έπιναν τις μπύρες τους, ζώντας μια κανονικότητα που τον τελευταίο χρόνο την έχουμε ξεχάσει. Και σίγουρα έχουν προκύψει διάφορες όμορφες ιστορίες για να σας μεταφέρουμε! Ο Berny Lawton, φίλος της City, είχε δει την ομάδα του στον τελικό των Play-offs ανόδου από την 3η στη 2η κατηγορία το 1999, όπου η City επικράτησε στα πέναλτι της Gillingham και ανέβηκε κατηγορία. Τώρα είναι πανευτυχής που η ομάδα του θα παίξει στον μεγαλύτερό της τελικό. Παρά το μεγάλο κόστος αλλά και το έξτρα κόστος για covid test, δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό για το αν θα ακολουθήσει την ομάδα του. Ένας άλλος φίλος της City, o Phil Coombs ήταν ένας από τους 3000 οπαδούς που είδαν την ομάδα να χάνει από την Mansfield στο EFL Trophy το 1998, και τώρα είναι και εκείνος πανευτυχής που θα δει την ομάδα του στον μεγάλο τελικό. Υπάρχει και η περίπτωση του Salvi Folch ο οποίος είναι fan της Manchester City, ενώ ο γιος του ο Jose Pablo είναι fan της Chelsea. Και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι που μπορούν να πάνε μαζί στο γήπεδο και να δουν τις ομάδες τους.

Τέλος να σας αναφέρουμε έναν θεούλη οπαδό της Chelsea, τον Chris Radwell ο οποίος έχει πάει στο Πόρτο χωρίς κανένα εισιτήριο για τον αγώνα, απλά για να ζήσει όλο το vibe με τους fans της ομάδας. Δυστυχώς, είχαμε και κάποιες συγκρούσεις μεταξύ οπαδών, αλλά η Πορτογαλική αστυνομία έκανε την επέμβασή της και γλίτωσε τα χειρότερα. Πάρτε τις μπύρες σας, και το φαγητό που θέλετε και ετοιμαστείτε να απολαύσουμε τον μεγάλο τελικό στις 10 το βράδυ!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page