top of page

Κάτι παραπάνω από ένας απλός ποδοσφαιριστής

Όπως όλοι γνωρίζετε μετά από πρωτοβουλία του Juan Mata, έχει δημιουργηθεί το Common Goal, ίδρυμα στο οποίο άνθρωποι του ποδοσφαίρου προσφέρουν τουλάχιστον το 1% του ετήσιου μισθού τους για φιλανθρωπίες. Όμως κάποιοι είναι αρκετά πιο γενναιόδωροι και δεν μένουν μόνο στο 1%.


Ένας από αυτούς είναι ο άσσος της Crystal Palace Football Club Wilfried Zaha. Ο Zaha ούτε λίγο ούτε πολύ, δωρίζει το 10% του μισθού του στο Common Goal! Αν είναι αλήθεια οι φήμες ότι αμείβεται με 130.000 λίρες την εβδομάδα, μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε για τι ποσό μιλάμε!

Ο Zaha επίσης έχει ιδρύσει το Zaha Foundation το οποίο βοηθάει μικρά παιδιά στην Ακτή Ελεφαντοστού αλλά και στην Αγγλία να έρθουν κοντά στο ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος δηλώνει ότι γνωρίζει πως είναι να ξεκινάς από το 0 και χωρίς κανένα εφόδιο για το μέλλον σου, ελπίζει πως αυτό που κάνει δίνει ένα χαμόγελο και μια ελπίδα για το μέλλον στα μικρά παιδιά. Να σας ενημερώσουμε πως ο Zaha κατάγεται από μια πολύτεκνη οικογένεια (9 παιδιά) και έζησε αρκετά δύσκολα και φτωχικά παιδικά χρόνια.

Όλες οι μπύρες της Παρασκευής λοιπόν είναι αφιερωμένες στον Wilfried

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page