Κάτι παραπάνω από ένας απλός ποδοσφαιριστής

Όπως όλοι γνωρίζετε μετά από πρωτοβουλία του Juan Mata, έχει δημιουργηθεί το Common Goal, ίδρυμα στο οποίο άνθρωποι του ποδοσφαίρου προσφέρουν τουλάχιστον το 1% του ετήσιου μισθού τους για φιλανθρωπίες. Όμως κάποιοι είναι αρκετά πιο γενναιόδωροι και δεν μένουν μόνο στο 1%.


Ένας από αυτούς είναι ο άσσος της Crystal Palace Football Club Wilfried Zaha. Ο Zaha ούτε λίγο ούτε πολύ, δωρίζει το 10% του μισθού του στο Common Goal! Αν είναι αλήθεια οι φήμες ότι αμείβεται με 130.000 λίρες την εβδομάδα, μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε για τι ποσό μιλάμε!

Ο Zaha επίσης έχει ιδρύσει το Zaha Foundation το οποίο βοηθάει μικρά παιδιά στην Ακτή Ελεφαντοστού αλλά και στην Αγγλία να έρθουν κοντά στο ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος δηλώνει ότι γνωρίζει πως είναι να ξεκινάς από το 0 και χωρίς κανένα εφόδιο για το μέλλον σου, ελπίζει πως αυτό που κάνει δίνει ένα χαμόγελο και μια ελπίδα για το μέλλον στα μικρά παιδιά. Να σας ενημερώσουμε πως ο Zaha κατάγεται από μια πολύτεκνη οικογένεια (9 παιδιά) και έζησε αρκετά δύσκολα και φτωχικά παιδικά χρόνια.

Όλες οι μπύρες της Παρασκευής λοιπόν είναι αφιερωμένες στον Wilfried

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων