top of page

Marcelo Bielsa ένα όνομα πολλές ιστορίες

Όλοι θυμόμαστε στην αρχή της χρονιάς το ‘’spygate’’ που είχε ξεσπάσει στο νησί όταν ο Marcelo Bielsa είχε στείλει έναν βοηθό του να κατασκοπεύσει την προπόνηση της Derby County πριν τον μεταξύ τους αγώνα. Ο Bielsa είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 200,000 λίρες. Ποιος θα περίμενε τότε όμως πως στο τέλος της χρονιάς ο ‘’El loco’’ θα κέρδιζε το βραβείο fair play της χρονιάς;


Η απάντηση είναι σίγουρα κανείς αλλά η Fifa είχε άλλη άποψη και του έδωσε το βραβείο για την αντίδραση του για τον αγώνα στο τέλος της χρονιάς μεταξύ Aston Villa και Leeds.

Ο Mateusz Klich της Leeds είχε σκοράρει ενώ οι παίχτες της Villa είχαν σταματήσει να παίζουν μιας και ο συμπαίχτης του Jonathan Kodjia ήταν πεσμένος κάτω. Το γήπεδο μετά το γκολ έγινε ρινγκ και τότε o Bielsa είπε στους παίχτες του να δεχτούν γκολ και να συνεχιστεί ο αγώνας από την ισοπαλία.

Αυτό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις όπως για παράδειγμα του πρωην παίχτη της Manchester city, Micah Richards, ο οποίος είπε πως αυτό πρέπει να είναι αστείο.

Όπως και να έχει o αγαπημένος μας κόουτς κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο δίκαια μιας και εκτός των άλλων, το έκανε σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι εκείνη την περίοδο για την ομάδα του.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page