top of page

Με διάταγμα των Peaky Blinders η Birmingham αλλάζει όνομα

Σήμερα στις 5 το απόγευμα, η Small Heath Alliance θα αντιμετωπίσει την Huddersfield στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής της Championship. Μισό λεπτό ρε παιδιά, ποια είναι αυτή η Small Heath Alliance που παίζει στην Championship και δεν τη ξέρουμε; Κι όμως είναι μια πασίγνωστη ομάδα και όλοι μας την ξέρουμε πολύ καλά.

Η Small Heath Alliance δεν είναι άλλη από την Birmingham City, η οποία μόνο και μόνο για το σημερινό ματς επιστρέφει στις ρίζες της. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1875 ως Small Heath Alliance και ο λόγος ο οποίος σήμερα θα εμφανιστεί με το παλιό της όνομα είναι η πρεμιέρα της νέας σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς Peaky Blinders η οποία ξεκινά αύριο! Η Birmingham έχει αλλάξει προσωρινά το σήμα της σε όλα τα social media της, βάζοντας το πρώτο που είχε. Όσοι έχετε δει τη σειρά θα γνωρίζετε πως η οικογένεια Shelby είχε πάντα μια αγάπη για την ομάδα (η οποία έχει αναφερθεί αρκετές φορές μέσα στη σειρά). Για αυτό λοιπόν η City θα τιμήσει την αγάπη αυτή με μια επιστροφή στις ρίζες της. Οι υπάλληλοι στα ταμεία των εισιτηρίων, αλλά και εντός του γηπέδου σήμερα θα φορούν τραγιάσκες, η ομάδα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με το iconic Red Right Hand του Nick Cave (τραγούδι τίτλων της σειράς), ενώ οι πιο παρατηρητικοί θα δούν διαφημίσεις της Shelby LTD στις πινακίδες του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όλα αυτά φυσικά θα γίνουν... BY ORDER OF THE PEAKY BLINDERS οι οποίοι δημοσίευσαν το διάταγμα για την αλλαγή της Birmingham σε Small Heath Alliance.

Fun Fact! Όπως είπαμε η νέα σεζόν της σειράς θα ξεκινήσει από αύριο, 27 Φεβρουαρίου. Για τους οπαδούς της Birmingham εδώ και 11 χρόνια η 27η Φεβρουαρίου ονομάζεται Obafemi Martins Day καθώς ο τεράστιος Martins στις 27/2/2011 σκόραρε το νικητήριο γκολ στον τελικό του League Cup απέναντι στην Arsenal δίνοντας το τρόπαιο στους Blues!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page