top of page

Μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση του Ryan Reynolds

Ο Ryan Reynolds έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου του ως πρόεδρος της Wrexham. O star του Hollywood δεν χάνει ευκαιρία να προμοτάρει την ομάδα του και αυτή τη φορά φρόντισε να το κάνει μέσω της νέας του ταινίας.



Η νέα ταινία του Reynolds θα λέγεται Red Notice και θα μπορείτε να τη δείτε στο Netflix. Η Wrexham ανέβασε χθες στον λογαριασμό της στο Twitter ένα εκπληκτικό βίντεο στο οποίο ο πρόεδρός της προμοτάρει την νέα του ταινία μέσα από την ομάδα του.

Στο βίντεο αυτό εμφανίζονται διάφοροι παίκτες και οπαδοί της ομάδας, αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης του Wrexham. Το κερασάκι στην τούρτα βάζει ο αγαπημένος μας Robbie Savage ο οποίος κάνει μια ιδιαίτερη αφιέρωση στους έτερους πρωταγωνιστές της ταινίας, Dwayne Johnson και Gal Gadot, στα Ουαλλικά!

Για ακόμα μια φορά ο Reynolds, όπως και ο άλλος πρόεδρος της ομάδας Rob McElhenney, δείχνουν το πόσο αγαπούν, σέβονται και στηρίζουν την ομάδα τους. Εμείς από την πλευρά μας αναμένουμε τη στιγμή που η ομάδα θα ανέβει σε υψηλότερες κατηγορίες και οι 2 stars του Hollywood θα μας χαρίζουν συχνότερες όμορφες στιγμές.




Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page