top of page

Ο 27χρονος που μέσω crowdfunding θέλει να επανεκκινήσει την καριέρα του


Ο Marcus Maddison ήταν ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος εγκατέλειψε την ενεργό δράση τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ο λόγος δεν ήταν κάποιος τραυματισμός αλλά η ψυχική του υγεία. Ο τότε παίχτης της Bolton είχε αναφέρει πως αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική του υγεία καθώς έπασχε από κατάθλιψη και δεν απολάμβανε πλέον το ποδόσφαιρο.


Περνώντας κάποιους μήνες μακριά από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Maddison πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε πως θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να αγωνιστεί και πάλι καθώς ξεπέρασε τα προβλήματα του με την βοήθεια του ψυχολόγου του. Για να το κάνει αυτό όμως θα έπρεπε να κάνει μια επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο, επέμβαση την οποία όμως δεν μπορούσε να χρηματοδοτήσει ο ίδιος καθώς δεν είχε τα χρήματα, καθώς ήταν ένα χρόνο χωρίς δουλειά.


Τότε άνοιξε έναν λογαριασμό crowdfunding και ζήτησε από τον κόσμο να τον στηρίξει μιας και χρειαζόταν 3000 λίρες για την επέμβαση. Τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που χρειαζόταν και αμέσως έκανε την επέμβαση στο γόνατο του. Όπως δήλωσε σε 2 εβδομάδες θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του και σιγά σιγά την επάνοδο του στις προπονήσεις, με σκοπό την επιστροφή του στα γήπεδα της League One τη νέα σεζόν.


Από την μεριά μας να ευχηθούμε καλή αποθεραπεία στον Marcus και να τον κεράσουμε τη σημερινή μας μπύρα καθώς ως γνωστόν βοηθάει στην αποθεραπεία όλων των τραυματισμών🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page