top of page

Ο 32χρονος Νορβηγός που έβαλε φωτιά στην Aston Villa


Ένα μεγάλο θέμα που ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική στην Αγγλία ήταν το πως διέρρευσε ο τραυματισμός του Jack Grealish πριν από το ματς με την Leicester. H Aston Villa είχε προσπαθήσει να κρατήσει κρυφό τον τραυματισμό του αλλά προς έκπληξη τους είδαν να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο από την προηγούμενη μέρα.


Η ομάδα προσπάθησε εσωτερικά να βρει το ‘’καρφί’’, αλλά η αλήθεια βρισκόταν κάπου αλλού. Για την ακρίβεια η διαρροή προήλθε από έναν 32χρονο από την Νορβηγία...

Ο Henning λοιπόν (δεν αναφέρει το επώνυμο του), είναι ο διαχειριστής του λογαριασμού FPL Insider στο Twitter o οποίος ασχολείται, με το Fantasy Football της Premier League, δίνοντας νέα σε όλους τους παίχτες του Fantasy παγκοσμίως.

Ο Νορβηγός λοιπόν έχει ψάξει όλους τους ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά τιμς και γενικά όσους βρίσκονται εντός κάθε ομάδας και έχει βρει τις ομάδες που έχουν φτιάξει. Επίσης έχει βρει και τις εσωτερικές λίγκες κάθε ομάδας της Premier League. Έχοντας αυτά τα δεδομένα λοιπόν, έχει φτιάξει έναν αλγόριθμο ο οποίος όταν πολλοί παίχτες από την κοινή εσωτερική λίγκα βγάλουν έναν παίχτη της ομάδας, αυτόματα ενημερώνει το Twitter και όσους ακολουθουν τον λογαριασμό.

Το Tweet (στην παρακάτω εικόνα) λοιπόν που έβαλε φωτιά την προηγούμενη Παρασκευή ήταν αυτό που έλεγε πως 5 άτομα (3 παίχτες και 2 από το τεχνικό τιμ) από την λίγκα της Aston Villa έβγαλαν από την ομάδα τους τον Jack Grealish.


Αυτή η είδηση έγινε retweeted από 400 άτομα και στο στην εποχή του ίντερνετ δεν άργησε να γίνει και κανονική είδηση.

Ο Henning όταν ρωτήθηκε από το BBC απάντησε:

‘’Καταλαβαίνω την απογοήτευση, αλλά αυτές είναι πληροφορίες που υπάρχουν εκεί έξω. Εγώ απλά τις οργανώνω και τις βάζω σε tweets’’

Η απάντηση του κοινώς θα μπορούσε να αποτυπωθεί με ένα ‘’Sorry, not sorry’’ που λένε και οι αγγλομαθείς.

Το αστείο της υπόθεσης; O Henning είναι φαν της Aston Villa και από όλο τον ντόρο το μόνο που τον ενόχλησε είναι πως έγινε στην ομάδα του αυτό το θέμα.

Στο κάτω κάτω όπως λέει, πιστεύει πως την ίδια δουλειά με αυτόν θα την κάνουν και αναλυτές μέσα στις ομάδες.

Όπως και να έχει ο Henning κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν καθώς και μία μπύρα από εμάς🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page