top of page

O άνθρωπος πίσω από το σήμα της Nottingham Forest


Πόσοι από εσάς βλέπετε το σήμα της Nottingham Forest και σκέφτεστε πως είναι ένα από τα πιο όμορφα σήματα ομάδας που έχετε δει; Αν είστε σε αυτή την κατηγορία τότε σήμερα θα μάθετε την ιστορία του!


Ο εικονιζόμενος David Lewis είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το σήμα της Nottingham Forest. Τον Μάρτιο του 1973 η ομάδα έβγαλε ανακοίνωση πως θα αλλάξει το σήμα της και προσκάλεσε τους φίλους της ομάδας να στείλουν τα σχέδια τους και ο νικητής θα κέρδιζε 25 λίρες. Ο Lewis λοιπόν, όντας 29 χρόνων τότε, ήθελε να κερδίσει αυτές τις 25 λίρες και έτσι έστειλε το σχέδιο του.



Το σήμα που σχεδίασε είχε πάνω του το δέντρο το οποίο το κράτησε από το προηγούμενο σήμα καθώς και το κύμα που συμβολίζει τον ποταμό Trent που περνάει δίπλα από το γήπεδο της ομάδας, το City Ground. Αυτό όμως που αναφέρει ο κύριος Lewis είναι πως το σχέδιο αν το κοιτάξετε καλά ομοιάζει λίγο σε… ανδρικό μόριο. Αυτό, σύμφωνα πάντα με τον δημιουργό του, ήταν εσκεμμένο μιας και ήθελε να δείξει πως οι παθιασμένοι οπαδοί της ομάδας έχουν πάντα ψηλά το ηθικό τους.


Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία πίσω από το σήμα της Nottingham Forest. Τώρα αν θα βλέπετε το σήμα της ομάδας με άλλο μάτι είναι δικό σας θέμα. Εμείς απλά αναφέραμε την ιστορία όπως την αφηγήθηκε ο δημιουργός της!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page