top of page

O άνθρωπος που έπαιξε τελικό Football Manager μέσα στο Wembley


Ξέρουμε πως πολλοί από εσάς έχετε μία ιδιαίτερη αγάπη για το Football Manager. Όλοι εσείς λοιπόν είμαστε σίγουροι πως θα αγαπήσετε λίγο παραπάνω τη σημερινή μας ιστορία.


Ο Άλεξ είναι ένας 28χρονος φίλος της Arsenal, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο αλλά πλέον ζει στην California, μία περιοχή κοντά στο Norwich. Εκτός από φίλος της Arsenal είναι και μεγάλος λάτρης του Football Manager από το 2003, όταν το παιχνίδι ονομαζόταν Championship Manager.


Ο ήρωας της σημερινής μας ιστορίας λοιπόν είχε αναλάβει την φτωχή πλην τίμια Barnet που αγωνίζεται στη National League, κατά τύχη όπως δήλωσε, αλλά δέθηκε με την ομάδα και αποφάσισε να δώσει όλο του το είναι για να την ανεβάσει. Μετά από 10 σεζόν Football Managerικής υπερπροσπάθειας έφτασε την ομάδα στον τελικό του FA Cup απέναντι στην Manchester United στο Wembley.


Και όταν λέμε στο Wembley κυριολεκτούμε, μιας και ο θεούλης Άλεξ επισκέφθηκε το Wembley σε μία εκδρομή με το πανεπιστήμιο του και αφού έβαλε το κουστούμι του, έβγαλε το λαπτοπ του και άνοιξε το save του Football Manager μέσα στο ναό του Αγγλικού ποδοσφαίρου ώστε να παίξει τον τελικό του FA Cup. Και όπως δήλωσε στο Sportbible ‘’αν μπορείς να παίξεις τον τελικό μέσα στο Wembley, γιατί να μην το κάνεις;’’. Δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε…


Δυστυχώς η Barnet του Άλεξ παρά την υπερπροσπάθεια, έχασε το κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι με 3-0 και η ιστορία μας δεν έχει happy ending.


Και αν νομίζετε πως Άλεξ είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ζωή, να σας πληροφορήσουμε πως το πρωί δουλεύει ως πωλητής σε αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων, το απόγευμα ως προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες και το βράδυ ως… προπονητής στο Football Manager. Και μέσα σε όλα αυτά βρίσκει χρόνο να δει και την κοπέλα του. Δυστυχώς δεν βρήκαμε δηλώσεις της κοπέλας του για να μας πει αν αυτό είναι αλήθεια, αλλά εμείς θα πούμε ένα μπράβο στον Άλεξ που τα προλαβαίνει όλα και θα τον κεράσουμε τη σημερινή μας μπύρα🍺


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page