Ο δικός μας δάσκαλος της χρονιάς στην Αγγλία


Εβδομάδα έναρξης της σχολικής χρονιάς η συγκεκριμένη και εμείς ήδη βρήκαμε τον δάσκαλο της χρονιάς στην Αγγλία και σας τον παρουσιάζουμε.


Το όνομα αυτού Tom. Ο Tom λοιπόν έχει έναν μαθητή ο οποίος είναι μεγάλος φαν της Everton. Ο μικρός μαθητής όμως ‘’αντιγράφοντας’’ την πορεία της Everton εντός γηπέδου, πέρυσι έκανε κοιλιά στα μαθήματα και ο δάσκαλος του έψαχνε τρόπο να του δώσει κίνητρο ώστε να βελτιωθεί. Και πως κάνεις έναν ποδοσφαιρόφιλο να αποκτήσει κίνητρο λογικά σκέφτηκε ο Tom και κάπως έτσι σκέφτηκε κάτι πολύ έξυπνο.

Ο Tom είναι πολύ καλός φίλος του βοηθού προπονητή της Everton και θρύλου της ομάδας, Duncan Ferguson. Έτσι λοιπόν έπεισε τον Ferguson να στείλει μέσω αυτού ένα βίντεο στον μαθητή του λέγοντας πως έμαθε ότι δεν τα πάει πολύ καλά στα μαθήματα και πως πρέπει να βελτιωθεί (με έντονη χρήση της γνωστής ‘’F word’’ όπως αναμενόταν). Αν βελτιωνόταν στα μαθήματα του υποσχέθηκε πως θα βγουν μαζί για φαγητό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το ‘’Motivational speech’’ που του έστειλε.Και αυτό ακριβώς φαίνεται πως ήταν το απόλυτο κίνητρο για τον μικρό Tom. Χωρίς φρένα έκλεισε την χρονιά με τους τέλειους βαθμούς παίρνοντας Α (αντίστοιχο 10 σε ελληνικό σχολείο) στα μαθήματα αποδεικνύοντας πως τα πάντα είναι θέμα κινήτρου και η έμπνευση του δασκάλου ήταν 100% επιτυχημένη. Και δίνοντας ένα καλό μάθημα ζωής ο ''Big Dunc'', την προηγούμενη εβδομάδα τον αντάμειψε για τη σκληρή του δουλειά βγαίνοντας μαζί του για φαγητό σε ένα ελληνικό εστιατόριο μάλιστα.

Το αν του υποσχέθηκε και μία επίσκεψη στο Goodison Park δεν το γνωρίζουμε αλλά είμαστε σίγουροι πως οι συζητήσεις θα είχαν έντονο άρωμα Everton.


Αν είστε δάσκαλος ή γονιός λοιπόν ελπίζουμε η σημερινή μας ιστορία να λειτούργησε σαν έμπνευση για εσάς. Όπως και να έχει όμως ο Tom κερδίζει επάξια μία μπύρα από εμάς σήμερα όντας ο δάσκαλος της χρονιάς για τη σελίδα μας🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων