top of page

Ο επιδημιολόγος των ποδοσφαιρόφιλων στην Αγγλία



O Sir Jonathan Van Tam τον οποίο βλέπετε στην εικόνα είναι ένας από τους κορυφαίους επιδημιολόγους στην Αγγλία, αν όχι ο κορυφαίος. Τι σχέση έχει αυτό με τη σελίδα μας σας ακούμε να λέτε, αλλά έχουμε την απάντηση.


Ο κύριος Van Tam πέρα από τους πιο αξιοπρεπείς επιστήμονες στο νησί, είναι και μεγάλος φίλος του ποδοσφαίρου. Όχι όμως μίας μεγάλης ομάδας, αλλά της άσημης Boston United, η οποία αγωνίζεται στην National League North (6η κατηγορία Αγγλίας). Για την ακρίβεια στην ημερήσια αναφορά της Βρετανικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, σε ερώτηση ενός πολίτη για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, είχε δηλώσει πως ο ίδιος είναι μεγάλος οπαδός της Boston United και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας επί χρόνια.


Μάλιστα την περασμένη Κυριακή ο κύριος Van Tam ήταν στις κερκίδες του εντός έδρας παιχνιδιού απέναντι στην Alfreton Town, με το κοινό να τραγουδάει το σύνθημα ‘’vaxed in the morning, we are getting vaxed in the morning’’ (δηλ. θα κάνουμε το εμβόλιο το πρωί), όταν πρόσεξε την παρουσία του.


Και μιλώντας για εμβόλιο, η αγάπη του για την ομάδα είναι τέτοια που ήθελε ο ίδιος να εμβολιάσει τους παίχτες της ομάδας, όπως και έγινε. Αργότερα δήλωνε στην κάμερα του BBC πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που το 90% των παιχτών και του προσωπικού της ομάδας του ήταν εμβολιασμένοι.

Από την ημέρα που εμβολίασε του παίχτες της Boston United


Τέλος, έχει υποσχεθεί πως όταν όλη αυτή η παράνοια που ζούμε περάσει και επιστρέψουμε στην κανονικότητα, θα κάνει ένα μικρό τατουάζ της Boston United στο χέρι του.

Με λίγα λόγια, αν ψάχνετε τον επιδημιολόγο της σελίδας μας αυτός είναι με διαφορά μιλίων ο Sir Jonathan Van Tam. Για αυτό και εμείς θα πιούμε τη σημερινή μας μπύρα στην υγειά τόσο αυτού όσο και όλων των ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά για την αντιμετώπιση της πανδημίας🍺





Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page