top of page

O Ian Maatsen της Burnley ομορφαίνει τα Χριστούγεννα 10 οικογενειών


Η ημέρα των Χριστουγέννων είναι η μέρα όπου παραδοσιακά ο περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται με την οικογένεια του και κάθονται για ένα όμορφο γεύμα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Υπάρχει όμως και αρκετός κόσμος ο οποίος λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορεί να υποστηρίξει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.


Ο Ian Maatsen λοιπόν ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Chelsea στην Burnley, σκέφτηκε αυτούς τους ανθρώπους και πήρε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram όπου ζητούσε από τους ακόλουθους του να του προτείνουν κάποιον άνθρωπο που δυσκολεύεται οικονομικά αυτά τα Χριστούγεννα και αυτός θα διαλέξει 10 ανθρώπους όπου θα τους επισκεφτεί και θα τους πληρώσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μάλιστα θα τους προσφέρει και δώρα για το δέντρο τους.





Ο Maatsen είναι ένας παίχτης ο οποίος είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος και ενδεικτικό αυτού μάλιστα είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα βοηθούσε τους εθελοντές σε μια κοινωνική κουζίνα στην περιοχή του Burnley.


Μια κερασμένη μπύρα λοιπόν από εμάς για τον 20χρονο Άγγλο αμυντικό και ευχόμαστε ακόμα περισσότεροι και πιο καλοπληρωμένοι παίχτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page