top of page

O Jamie Vardy πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο το FA Cup



Για την ‘’from zero to hero’’ ιστορία του Jamie Vardy έχετε διαβάσει πολλές φορές στο παρελθόν και ειδικά τις τελευταίες δύο μέρες. Αυτό που ίσως να μην έχετε διαβάσει είναι το πως ο Άγγλος επιθετικός γιόρτασε την κατάκτηση του FA Cup.


Οι παίχτες μετά την κατάκτηση του κυπέλου αφού γιόρτασαν στα αποδυτήρια γύρισαν με τις οικογένειες τους στο σπίτι τους. O Vardy λοιπόν γύρισε με την γυναίκα του (η οποία στο γήπεδο φορούσε φούτερ με το ιστορικό tweet του Vardy ‘’chat sh*t get banged’’) και στο δρόμο της επιστροφής σαν γνήσιος Άγγλος κατέβασε κάμποσα μπουκάλια μπύρας Desperados.


H Rebecca Vardy με το περιβόητο φούτερ.

Αφού γύρισε, κοιμήθηκε φορώντας το μετάλλιο του νικητή και το πρωί όταν ξύπνησε έκανε δώρο στον εαυτό του ένα πρωινό από τα McDonald’s. Τα καλύτερο; Την ίδια μέρα πήγε κανονικά στην προπόνηση μιας και η ομάδα είχε προπόνηση λόγω του σημερινού ‘’τελικού’’ απέναντι στην Chelsea για την Premier League.


Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Vardy πηγαίνει είτε σε προπόνηση είτε σε αγώνα έχοντας πιει την προηγούμενη μέρα, καθώς ακόμα και όταν έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων διαδοχικών ματς με γκολ στην Premier League, είχε κατεβάσει ένα μπουκάλι κρασί το προηγούμενο βράδυ.


Τέλος μπορεί ο Tielemans να σκόραρε το γκολ της νίκης το Σάββατο αλλά κατά μία έννοια ο Vardy έβγαλε την ασίστ. Και λέμε ασίστ καθώς όταν ο Βέλγος αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα, μετά το τελευταίο ματς της σεζόν, ο Vardy του έστειλε ένα βίντεο με τα δύο αγριεμένα του σκυλιά λέγοντας του ‘’Πες στους ατζέντηδες σου πως αν δεν υπογράψεις σε εμάς θα σου στείλω και τα δύο σκυλιά’’.


Ο Jamie Vardy είναι ο επιθετικός που όλοι οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου αγαπάμε και ένας από τους λόγους που ακόμα και αν είσαι φίλος της Chelsea έστω και ένα μικρό κομμάτι μέσα σου χάρηκε με τη νίκη της Leicester.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page