top of page

O μεγαλύτερος φαν της Bournemouth και η κραυγή που θα λείψει σε όλους


Το ποδόσφαιρο, όπως όλοι μας συμφωνούμε σε αυτή τη σελίδα, είναι οι φίλαθλοι του. Και για έναν από τους σπουδαιότερους θα μιλήσουμε σήμερα.


O John “Nonny” Garard ήταν ίσως ο πιο γνωστός οπαδός στους κύκλους της Bournemouth. Επι 20 χρόνια πήγαινε στα ματς της ομάδας και ήταν η ψυχή και η φωνή της κερκίδας (συγκεκριμένα του North Stand), καθώς έδινε τον παλμό με την χαρακτηριστική του φωνή.


Αυτό που τον ξεχώριζε ήταν η κραυγή “πολέμου” που έβγαζε στους αγώνες της ομάδας για το σύνθημα “Red Army”. Η ομάδα μάλιστα τον είχε χαρακτηρίσει ως την “matchday voice” της ομάδας. Δυστυχώς το Νοέμβριο ο Nonny απεβίωσε έπειτα από χρόνια προβλήματα με την υγεία του σε ηλικία 51 ετών.


Η Bournemouth φρόντισε να τον τιμήσει δεόντως τόσο στα social media όσο και τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο Nonny ήταν φιλικός με όλους, είχε ένα χαμόγελο πάντα στο πρόσωπο του και όλοι οι παίχτες της ομάδας έλεγαν τα καλύτερα για αυτόν. Πλέον η οικογένεια της Bournemouth είναι φτωχότερη, αλλά η ομάδα φρόντισε να μην ξεχαστεί ο Nonny και πλέον πριν από κάθε ματς της ομάδας, ακούγεται η φωνή του στα μεγάφωνα δίνοντας το σύνθημα “Red Army” στο γήπεδο. Και μπράβο στην ομάδα για αυτό θα πούμε εμείς!


Για αυτό θα πιούμε μια μπίρα σήμερα στη μνήμη του Nonny γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι ο λόγος που αγαπάμε λίγο παραπάνω αυτό το άθλημα.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page