top of page

Ο μόνος φίλος της Aston Villa που χάρηκε με την ήττα από τη West Ham


Στο χθεσινό ματς μεταξύ Aston Villa και West Ham, ο Jarrod Bowen ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στη νίκη των ‘’σφυριών’’ με 1-4. Ο Bowen όμως αν και δεν είναι οπαδός της Villa, πάντα είχε δεσμούς με την ομάδα λόγω του πατέρα του. Βλέπετε, ο πατέρας του 24χρονου Αγγλου είναι μεγάλος οπαδός των Villans και μάλιστα η ομάδα σε μικρή ηλικία είχε απορρίψει τον Jarrod από τις ακαδημίες της.

Επειδή όμως το ποδόσφαιρο πάντα δίνει ωραίες ιστορίες, το πρώτο επαγγελματικό γκολ στην καριέρα του, ο Bowen το είχε σκοράρει απέναντι στην Aston Villa το 2017 (ως παίχτης της Hull τότε), με τον πατέρα του να βρίσκεται στις κερκίδες. Και αν νομίζετε πως θα ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα του πατέρα κάνετε λάθος. Στο γκολ του γιου του και μέσα σε όλη την ένταση της στιγμής, κατέβηκε όλα τα σκαλιά της κερκίδας και πήγε να μπει στο γήπεδο να πανηγυρίσει, όπου τον συγκράτησαν η ασφάλεια του γηπέδου Μπορείτε να δείτε την σκηνή στο παρακάτω βίντεο στο 00:10.



Πέρα από αυτό, το γκολ του Bowen το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό το γεγονός πως σκόραρε ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του, η οποία και αυτή ήταν στο γήπεδο όπως και το ότι ήταν απέναντι στον προπονητή που τον ανέδειξε φέρνοντας τον στην πρώτη ομάδα της Hull City, τον Steve Bruce.

Πλέον 4 χρόνια αργότερα, η ανοδική πορεία του Bowen συνεχίζεται και αν και πάλι σκόραρε απέναντι στην ομάδα του πατέρα του, κάτι μας λέει ότι ίσως είναι ο μόνος οπαδός της Aston Villa που δεν στεναχωρήθηκε με τη χθεσινή ήττα.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page