top of page

O non-league Haaland


Μέχρι πριν την τελευταία αγωνιστική για το διάλειμμα των εθνικών ομάδων οι δυο κορυφαίοι σκόρερ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Αγγλία ήταν ο Erling Haaland και ο… Macaulay Langstaff. Ποιος είναι τούτος σας ακούμε να λέτε και εξηγούμαστε.


Ο Langstaff είναι ο κορυφαίος σκόρερ της National League με 10 γκολ και αγωνίζεται στη Notts County. Μέχρι εκείνο το Σαββατοκύριακο το όνομα του φιγουράριζε στα μεγαλύτερα κανάλια της Αγγλίας όντας ο μόνος παίχτης που μπορούσε να ακολουθήσει τον κορυφαίο Haaland στο σκοράρισμα στην Αγγλία.


Ο Langstaff ο οποίος πριν 7 χρόνια αγωνιζόταν στην 10η κατηγορία βγάζοντας 40 λίρες ανά παιχνίδι, παρακολούθησε το παιχνίδι της City απέναντι στην Wolves μαζί με τους συμπαίχτες του στο πούλμαν για το Dorking, που ταξίδευε για αγωνιστεί η ομάδα του. Όταν ο Haaland σκόραρε ήξερε ότι έπρεπε να σκοράρει και αυτός για να συνεχίσει να είναι στην κορυφή μαζί με τον Νορβηγό φορ. Δυστυχώς όμως δεν το κατάφερε και η ομάδα του γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν.


Κάπως έτσι ο non-league Haaland, όπως τον έχουν βαφτίσει οι συμπαίχτες του. δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο σερί του. Ο Langstaff όμως, ο οποίος έχει περάσει ως δανεικός και από τους αγαπημένους μας Blyth Spartans, έχει βάλει στόχο να ακολουθήσει τον Haaland στο σκοράρισμα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Το αν θα το καταφέρει τώρα, θα είμαστε εδώ να το βλέπουμε μέσα στη χρόνια 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page