top of page

O οπαδός της Rangers που έχασε τη δουλειά του για την ομάδα


Αν νιώθετε άτυχοι στη ζωή σας ίσως με τη σημερινή μας ιστορία να αναθεωρήσετε.

O εικονιζόμενος ονομάζεται Thomas Meikle και είναι οπαδός της Rangers. O Thomas τον περασμένο μήνα είχε ταξιδέψει στον τελικό της Σεβίλλης όπου είδε την ομάδα του να χάνει το τρόπαιο του Europa League από την Άιντραχτ Φρακφούρτης. Όπως ήταν φυσιολογικό είχε ενημερώσει τη δουλειά του πως θα βρίσκεται στην Ισπανία.


3 ημέρες αργότερα η ομάδα του όμως αγωνίστηκε στο Hamden Park της Σκωτίας για τον τελικό του κυπέλλου. Όπως ήταν φυσιολογικό ο Thomas ήθελε να πάει και εκεί αλλά γνώριζε πως ο εργοδότης του δεν θα τον άφηνε, καθώς έπρεπε να δουλέψει. Έτσι είπε ψέματα πως είχε κολλήσει στην Ισπανία και δεν θα μπορούσε να δουλέψει.

Για κακή του τύχη όμως η κάμερα του BBC, που κάλυπτε τον αγώνα, τον έδειξε κατά τη διάρκεια του να πανηγυρίζει στις κερκίδες. Κάπως έτσι ο εργοδότης του είδε πως του είχε πει ψέματα και με συνοπτικές διαδικασίες τον απέλυσε.


Με αυτό τον άτυχο τρόπο ο Thomas έχασε τη δουλειά του αλλά τουλάχιστον πανηγύρισε το τρόπαιο της ομάδας του. Τώρα το αν άξιζε μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Εμείς από τη μεριά μας θα τον κεράσουμε μία μπύρα ως το απόλυτο βραβείο ατυχίας και θα του ευχηθούμε καλή τύχη στην εύρεση της νέας του δουλειάς🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page