top of page

Ο πανηγυρισμός του 42χρονου Kevin Elisson στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του


Όταν κάτι από την αγαπημένη μας League Two γίνεται viral σε όλο το νησί δεν γίνεται να μην γράψουμε για αυτό…


Ο 42χρονος Kevin Elisson αγωνιζόταν στην Morecambe FC για 9 χρόνια από το 2011 μεχρι πέρυσι και είχε σκοράρει 88 γκολ σε 388 εμφανίσεις. Αδιαμβησβήτητα ήταν ένας θρύλος της ομάδας.

Την περυσινή σεζόν όμως ο προπονητής της ομάδας, Derek Adams, όχι απλά δεν τον είχε στα πλάνα του για την πρώτη ομάδα αλλά μάλιστα τον είχε βάλει να προπονείται μόνος του μακριά από την ομάδα, όπως είχε ανεβάσει και σε tweet ο ίδιος ο παίχτης πέρυσι.



Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας είχαν δυσανασχετήσει με αυτή την αντιμετώπιση προς τον παίχτη, ειδικά μετά και την προσφορά του παίχτη επί τόσα χρόνια.


Το καλοκαίρι λοιπόν η Morecambe τον άφησε ελεύθερο και ο Elisson πήρε μεταγραφή για την Newport County AFC.

Δεν ξέχασε ποτέ όμως την αντιμετώπιση από τον πρώην προπονητή του και το χθεσινό ματς το είχε κυκλώσει από τότε.


Έτσι όταν μπήκε αλλαγή 20 λεπτά πριν το τέλος και σκόραρε, όσοι πίστευαν πως λόγω των 9 χρόνων στην πρώην ομάδα του δεν θα πανηγύριζε, βλέποντας το σπριντ του αναθεώρησαν. Ο Elisson έτρεξε προς τον πάγκο της Morecambe και πανηγύρισε μπροστά στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του.



Μετά το τέλος του αγώνα ο 42χρονος επιθετικός δήλωσε:

‘’Πιστεύω πως δεν με σεβάστηκε με τον τρόπο που μου είχε συμπεριφερθεί. Έτσι είχα αποφασίσει πως αν μου έρθει η ευκαιρία δεν θα κρατήσω τα προσχήματα. Του έδειξα τι πραγματικά πίστευα.’’

Μία κυριακάτικη μπύρα λοιπόν στον Elisson που στα 42 του όχι απλώς δεν έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά το λέει η καρδιά του και μας προσφέρει στιγμές ποδοσφαιρικής τρέλας🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page