top of page

Ο παρολίγον τραυματισμός μιας γυναίκας σεκιούριτι

Εχθές το μεσημέρι είχαμε το μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας μεταξύ Celtic και Rangers. Μετά από ένα συναρπαστικό ντέρμπι, η Celtic ήταν η νικήτρια του Old Firm με σκορ 2-1. Η σημερινή μας είδηση όμως δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά μερικά γεγονότα που έγιναν στους πανηγυρισμούς του πρώτου γκολ.



Στο 25ο λεπτό ο Πορτογάλος Paulo Bernardo άνοιξε το σκορ με ένα όμορφο σουτ. Επέλεξε να το πανηγυρίσει πηγαίνοντας προς τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας του, τους οποίους έκανε μια μεγάλη αγκαλιά. Προφανώς και σε αυτήν την αγκαλιά ενεπλάκησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και αρκετοί από τους οπαδούς, οι οποίοι πανηγύριζαν έξαλλα το γκολ απέναντι στην αιώνια αντίπαλο.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας των σεκιούριτι του γηπέδου! Πιο συγκεκριμένα (και απ' ότι βλέπουμε και από τις εικόνες) η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ανάμεσα στους παίκτες και στους οπαδούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο!


Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς προβλήματά. Να σημειώσουμε πως και ο ίδιος ο σκόρερ ποδοπατήθηκε στους πανηγυρισμούς, κάτι που όμως δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει τον αγώνα.


Με τη νίκη αυτή, οι Hoops πλέον είναι πρώτοι στη βαθμολογία με 8 πόντους διαφορά από τη δεύτερη Rangers, η οποία έχει και 2 ματς λιγότερα.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page