top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube

Ο πιο αντιπαθητικός διαιτητής

Ο συγκεκριμένος εικονιζόμενος κύριος λογικά δεν σας θυμίζει κάτι. Είναι όμως ένας πολύ διάσημος διαιτητής των κατηγοριών της Football League. Και δυστυχώς δεν είναι διάσημος για καλό λόγο.

Ο κύριος Trevor Kettle, 55 ετών, αποφάσισε πρόσφατα να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του. Η είδηση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς των ομάδων της Football League. Τον λόγο θα σας τον αναλύσουμε αμέσως. Ο Kettle ξεκίνησε την καριέρα του από την τότε Conference. Στην πρώτη του σεζόν ως διαιτητής, έδειξε 40 κίτρινες κάρτες και 7 κόκκινες σε μόλις 10 ματς. Παρόλα αυτά, προβιβάστηκε στην Football League. Στο ξεκίνημά του στις επαγγελματικές κατηγορίες, σε 28 ματς έδειξε 131 κίτρινες και 13 κόκκινες! Θεωρούμε πως πλέον είναι κατανοητό το γεγονός ότι καμία ομάδα δε ήθελε να τον δει στο πρόγραμμά της ως διαιτητή. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Kettle έδειχνε τις κάρτες σαν καραμέλες, πράγμα που τον έκανε εξαιρετικά αντιπαθή στους οπαδούς. Οι οπαδοί όμως που έχουν δικαίωμα να τον αντιπαθούν λίγο παραπάνω είναι αυτοί της Accrington Stanley. Σε ένα ματς απέναντι στη Wimbledon, ο Kettle διέκοψε τον αγώνα για ημίχρονο, ενώ ο επιθετικός της Stanley είχε ήδη σουτάρει και η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα. Το γκολ μπήκε, δεν μέτρησε ποτέ και από τότε οι οπαδοί της Accrington τον έχουν στη μαύρη λίστα!

Όπως καταλαβαίνετε, η είδηση της απόσυρσης του προκάλεσε τον ενθουσιασμό οπαδών αλλά και ποδοσφαιριστών! Ελπίζουμε να μην τον ενοχλήσει κανείς περαιτέρω.



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page