top of page

O πιο άτυχος φίλαθλος του Σαββατοκύριακου στην Αγγλία


Αν νιώθετε άτυχοι σήμερα, με τη σημερινή μας ιστορία λογικά θα αναθεωρήσετε.


Ένας Χιλιανός φίλος του Ben Brereton Diaz, ονόματι Pablo, είχε κανονίσει την προηγούμενη Τρίτη μαζί με άλλα 4 άτομα να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι και να επισκεφτούν το Blackburn και το Ewood Park με σκοπό να δουν τον αγαπημένο του παίχτη εν ώρα δράσης στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Millwall.


Η πρώτη ατυχία ήταν πως τη Δευτέρα πριν το ταξίδι, ο Brereton Diaz χτύπησε τον αστράγαλο του στο ματς απέναντι στη West Brom και έμεινε εκτός από το ματς του Σαββάτου. Αυτό ναι μεν απογοήτευσε τον Χιλιανό φίλο μας αλλά δεν τον πτόησε από το να παρακολουθήσει την Blackburn. Ένας από την παρέα του Pablo που ταξίδεψε μαζί του του πρότεινε αντί να παρακολουθήσουν την Blackburn να πήγαιναν στο ματς μεταξύ Manchester City και Tottenham που ήταν την ίδια μέρα, μιας και ο Brereton Diaz ήταν τραυματίας. Ο Pablo όμως ήταν ανένδοτος.


Η ακόμα μεγαλύτερη ατυχία του όμως δεν είχε έρθει ακόμα. Όλη η παρέα πήγε κανονικά στο Ewood Park, αλλά το ματς αναβλήθηκε 45 λεπτά πριν την έναρξη του λόγω χιονόπτωσης. Σα να μην έφτανε αυτό, στο Manchester έγινε το ματς της χρονιάς...


Τουλάχιστον μέσα σε όλη αυτή την ατυχία ο Brereton Diaz συνάντησε την παρέα των Χιλιανών και έβγαλαν όλοι μαζί φωτογραφίες, γεγονός που σίγουρα βοήθησε στο να μείνει μία γλυκιά γεύση σε όλο αυτό το ταξίδι και την ταλαιπωρία που πέρασαν.


Εμείς με τη σειρά μας θα κεράσουμε από μία μπύρα όλα τα μέλη της παρέας οι οποίοι παρά την ατυχία τους δεν έχασαν το χαμόγελο τους όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία με τον Brereton Diaz🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page