top of page

O πιο ιδιαίτερος οπαδός της Plymouth Argyle


H Plymouth Argyle το περασμένο Σάββατο με τη νίκη της απέναντι στην Burton Albion εξασφάλισε την άνοδο στην Championship της επόμενης σεζόν, μέσα στο κατάμεστο γήπεδο της, το Home Park. Στους 16,000 φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς όμως πέρα από κατοίκους του Πλίμουθ βρισκόταν και έναν φίλαθλος που είχε ταξιδέψει από τη μακρινή Ιαπωνία για αυτό το ματς!


Ο εικονιζόμενος με τα χρώματα της Plymouth ονομάζεται Tatsuki Usi και παρά το ότι ζει στην Ιαπωνία είναι ένας πολύ μεγάλος οπαδός της ομάδας. Ο Ιάπωνας φίλος μας έγινε οπαδός της Plymouth το 2005 όταν παρακολούθησε την ομάδα σε ένα ματς για το FA Cup στην τηλεόραση και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έκτοτε, παρά τις πρωινές ώρες των αγώνων, ξεκίνησε να παρακολουθεί αρκετά ματς της ομάδας από την Ιαπωνία. Τον περασμένο μήνα και έπειτα από 18 χρόνια αναμονής κατάφερε να δει και το πρώτο του ματς από κοντά όταν επισκέφτηκε το Wembley για τον τελικό του EFL trophy. H Argyle όμως ηττήθηκε σε αυτό το ματς από την Bolton αλλά ο Usi δεν πτοήθηκε και το περασμένο Σάββατο επέστρεψε στην Αγγλία για το πρώτο του ματς στο Home Park παίρνοντας μέρος μετά τον αγώνα στα πανηγύρια των φιλάθλων για την άνοδο!

Ο Usi είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος στους κύκλους την φιλάθλων της ομάδας μιας και συνεχώς ποστάρει στα social media του φωτογραφίες από τον ίδιο όταν βλέπει τους αγώνες της ομάδας στο δωμάτιο του το οποίο είναι γεμάτο από πράγματα της ομάδας. Έτσι οι φίλαθλοι της ομάδας τον υποδέχτηκαν θερμά το περασμένο Σάββατο πράγμα που έκανε πολύ χαρούμενο τον Ιάπωνα.

Εμείς με τη σειρά μας θα τον κεράσουμε μία μπύρα για το γεγονός πως παρά την απόσταση αποφάσισε να στηρίξει μία Αγγλική ομάδα και να φτάσει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου για αυτή!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page