Ο πιο σπουδαίος άνθρωπος της Wrexham


Για την ποδοσφαιρική ομάδα της Wrexham των Χολιγουντιανών Ryan Reynolds και Rob McElhenney τα έχουμε πει πολλές φορές. Το γνωρίζατε όμως πως η ομάδα της Wrexham είναι η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα που έχει και τμήμα powerchair football; (αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό, μπείτε εδώ: https://www.thepubtales.com/post/liga-logia-gia-to-powerchair-football)


Αυτή την ομάδα λοιπόν προτίμησαν να δουν τελευταία οι ιδιοκτήτες της Ουαλική ομάδας αντί για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η Wrexham έχει προσλάβει στην ομάδα την κυρία Kerry Evans (φωτό) η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις δράσεις της ομάδας για ΑΜΕΑ. Η κυρία Evans κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο συνεπώς είναι το κατάλληλο άτομο για αυτή τη θέση γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τι πρέπει να γίνει στην ομάδα.


Ενδεικτικά κάποιες από τις δράσεις της στην ομάδα ήταν η διοργάνωση ταξιδιών για ΑΜΕΑ για τους εκτός έδρας αγώνες της Wrexham, καθώς και η δημιουργία μιας ζώνης στο γήπεδο όπου θα υπάρχει ησυχία ώστε να μπορούν άτομα με αυτισμό να παρακολουθούν τους αγώνες.


Το τελευταίο της εγχείρημα μάλιστα ήταν η δημιουργία της ομάδας Powerchair Football στην οποία αυτή τη στιγμή υπάρχουν 16 ενήλικα μέλη και στόχος της είναι να δημιουργηθεί και τμήμα για νέα παιδιά. Όπως δηλώνει μάλιστα, μέσα από αυτή την ομάδα έχει δοθεί η ευκαιρία σε άτομα που δεν φαντάζονταν καν πως μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, να ζήσουν κάτι παρόμοιο με αυτό.Αυτό ακριβώς είναι που κάνει η κυρία Evans. Κάνει το ποδόσφαιρο προσιτό σε όλο τον κόσμο. Ενδεικτικό είναι αυτό που είχε πει ο Ryan Reynolds όταν την γνώρισε και αφού έμαθε για τις δράσεις της στην ομάδα: “αν μεγαλώσουν οι κόρες μου και σας έχουν μοιάσει έστω και λίγο, θα είμαι ένας πολύ περήφανος πατέρας”.

Και με την ελπίδα να έχουμε όσο περισσότερες κύριες Evans γίνεται στη σημερινή κοινωνία, θα την κεράσουμε μια μπύρα και θα πιούμε στην υγεία και το έργο της 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων