top of page

Ο προπονητής που προπονεί την ομάδα του μέσω τηλεργασίας


Λόγω της πανδημίας έχετε ακούσει φυσιολογικά αρκετό κόσμο να δουλεύει από το σπίτι. Αυτό που ίσως να μην έχετε ακούσει είναι προπονητή ποδοσφαιρικής ομάδας να δουλεύει από το σπίτι. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα…


Η συμπαθητική Shrewsbury Town λοιπόν, η οποία αγωνίζεται στην League One έχει για προπονητή της τον Steve Coterill.


Ο Coterill τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με κορονοϊό και δυστυχώς η κατάσταση του επιδεινώθηκε τόσο ώστε να μπει και στην εντατική για κάποιες μέρες. Τελικά αφού πέρασε τον κίνδυνο και βγήκε από την εντατική, παρέμεινε στο νοσοκομείο από όπου και προπονούσε κανονικά την ομάδα.


Και όταν λέμε κανονικά εννοούμε πως έκανε την ανάλυση των αντιπάλων, προετοίμαζε τις προπονήσεις και έκανε και τις ομιλίες της ομάδας. Για την ακρίβεια έκανε μέχρι και τις ομιλίες στο ημίχρονο κάθε αγώνα μέσω ανοιχτής ακρόασης από κινητό τηλέφωνο!

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως τα ματς τα παρακολουθούσε μέσω της streaming πλατφόρμας της EFL η οποία όχι μόνο κολλάει αλλά κυρίως βρίσκεται ενάμιση λεπτό πίσω σε σχέση με την ζωντανή δράση. Συνεπώς ο βοηθός του, Aaron Wilbraham, ο οποίος σε κάθε αγώνα πλέον είναι με τα ακουστικά στο αυτί, παίρνει τις εντολές με κάποια καθυστέρηση.


Ο Aaron Wilbraham ακούγοντας τις εντολές του Coterill από τα airpods του


Ο Coterill λοιπόν έμεινε στο νοσοκομείο για 33 μέρες όταν και εξήλθε στις 16 Φεβρουαρίου. Τότε συνέχισε να δουλεύει κανονικά από το σπίτι. Η κατάσταση του όμως αντί να καλυτερεύει έμενε σταθερή και ο βήχας και η ανάσα του χειροτέρεψαν. Έτσι ξαναμπήκε στο νοσοκομείο πριν 20 μέρες όπου τελικά του διαγνώστηκε πνευμονία.


Ευτυχώς ο προπονητής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για δεύτερη φορά πριν 4 μέρες και θα συνεχίσει να δουλεύει από το σπίτι, μιας και δεν αναμένεται να επιστρέψει στον φυσικό πάγκο της ομάδας πριν το τέλος της σεζόν.


Fun (σχετικό το fun) Fact: H Shrewsbury Town είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο ξέσπασμα κρουσμάτων κορονοϊού στο Αγγλικό ποδόσφαιρο όταν τον Γενάρη περισσότεροι από 20 παίχτες και μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Εμείς θα ευχηθούμε καλή ανάρρωση στο προπονητή της Shrewsbury Town και θα πιούμε και μία μπύρα στην υγειά του🍺

Άντε και άλλη μία επειδή είναι Παρασκευή🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page