Ο Richarlison και η έκπληξη στον μικρό οπαδό της Everton


Ο Richarlison είναι ένας από τους αγαπημένους παίχτες των οπαδών της Everton όχι μόνο για τις επιδόσεις του εντός γηπέδου αλλά και για την συμπεριφορά του εκτός αυτού.


Πέρα από τις φιλανθρωπικές του δράσεις στην κοινότητα του Liverpool, ο Βραζιλιάνος άσσος είναι ιδιαίτερα φιλικός και με τους φίλους της ομάδας και απόδειξη αυτού είναι και η σημερινή μας ιστορία.


Ένας μικρός φίλος της Everton λοιπόν, o Charlie, είχε βγει για βόλτα με την μητέρα του αυτή την εβδομάδα στο Crosby, περιοχή στην οποία μένει ο Βραζιλιάνος. Γνωρίζοντας αυτό ο μικρός την παρακάλεσε να περάσουν απέξω από το σπίτι του Richarlison για να το δει μιας και είναι το είδωλο του. Όλος τυχαίως την ώρα που ήταν απέξω ο μικρός και το χάζευε, o Richarlison βρισκόταν στο παράθυρο και τον χαιρέτησε. Όταν ο Βραζιλιάνος κατάλαβε πόσο χαρούμενο έκανε τον μικρό, τότε τους είπε να περιμένουν για να τους φέρει μία εμφάνιση του.


Έτσι και έγινε και μάλιστα δέχθηκε να υπογράψει την εμφάνιση και να βγάλει και φωτογραφίες με τον μικρό Charlie όπως μπορείτε να δείτε.


Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Richarlison δίνει μία εμφάνιση του σε ένα μικρό παιδί, μιας και στο ντεμπούτο του με την Everton πριν δύο χρόνια στο ματς με την Wolves είχε δώσει την εμφάνιση του σε ένα μικρό φίλο της ομάδας.


Μία επάξια μπύρα λοιπόν στον 23χρονο Βραζιλιάνο που έφτιαξε την μέρα, αν όχι και τη χρονιά, του μικρού Charlie δίνοντας και το καλό παράδειγμα και για άλλους ποδσοφαιριστές🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων