top of page

Ο σωσίας του Jurgen Klopp στο Wembley


Πριν από το ματς μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας αρκετός κόσμος πίστεψε πως στο Wembley βρισκόταν ο Jurgen Klopp. Και πως να μην μπερδευτεί άλλωστε μιας και όπως βλέπετε στη φωτογραφία, ο σωσίας του όχι απλώς του μοιάζει αλλά είναι σαν δύο σταγόνες νερού!


Το κορυφαίο όμως της σημερινής μας ιστορίας δεν είναι πως τον μπέρδεψε ο κόσμος, αλλά ακόμα και τηλεοπτικές εκπομπές. Και συγκεκριμένα o δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής ‘’Lorraine’’ του ITV (η Lorraine είναι κάτι σαν την Ελένη Μενεγάκη της Αγγλίας), Jonathan Swain, βγήκε στην εκπομπή και δήλωσε πως μίλησε με τον ίδιο τον Jurgen Klopp και πως ήταν τόσο ευδιάθετος που είδε να τον σηκώνουν Άγγλοι φίλαθλοι στους ώμους τους. Και γίνεται ακόμα καλύτερο μιας και ανέβασε μία φωτογραφία με τον ‘’Klopp’’ στο Twitter δηλώνοντας περήφανα πως είναι έτοιμος για το ματς.Όπως καταλαβαίνετε όμως δεν ήταν ο κανονικός Klopp αλλά ο σωσίας του, Ray Cornwell.



O ‘’cheeky Jurgen’’ όπως ονομάζει τον εαυτό του o Ray, είναι ένας εκατομμυριούχος ο οποίος έχει δική του εταιρία, ξενοδοχεία σε Μονακό και Μαρόκο καθώς και αλυσίδα Μεξικάνικων εστιατορίων στο Λονδίνο. Είναι επίσης φαν της Millwall και όπως δήλωσε αργότερα, πριν από το ματς των προσέγγισαν και Γερμανοί δημοσιογράφοι αλλά επειδή δεν ξέρει Γερμανικά αναγκάστηκε να πει την αλήθεια.



Το να κάνει τον Jurgen Klopp είναι ένα από τα αγαπημένα του πράγματα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, τουλάχιστον το 60% των ανθρώπων πιστεύει πως είναι όντως αυτός. Αν και εκατομμυριούχος, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω φαίνεται κάτι παραπάνω από προσιτός και το μόνο σίγουρο είναι πως με τις μπύρες που πίνει σίγουρα δείχνει να το απολαμβάνει.


Συνεπώς αν βρίσκεστε στο Λονδίνο και νομίζετε πως πετύχατε τον Jurgen Klopp, καλό είναι να σκεφτείτε δύο φόρες μιας και μάαααλον δεν είναι αυτός…

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page