top of page

Ο ταχύτερος φίλος της Lincoln

Εχθές είχαμε τον μεγάλο τελικό των Playoffs της Championship με την Brentford να παίρνει την άνοδο, αλλά και τον πολύ μεγάλο τελικό του Champions League με την Chelsea να κατακτά τον δεύτερό της τίτλο. Όμως έχουμε και σήμερα έναν πολύ σημαντικό τελικό, τον τελικό των playoff ανόδου ανάμεσα σε Blackpool και Lincoln.


Μπορεί λόγω εμπειρίας η Blackpool να είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει τη Lincoln η οποία απέκλεισε στα ημιτελικά την Sunderland! Η Lincoln εκτός από τους fans Που θα έχει στο Wembley θα έχει έναν ακόμα αρκετά πιο μακριά, για την ακρίβεια στην Ινδιανάπολη ο οποίος την ώρα του αγώνα θα τρέχει με 250 χλμ/ώρα.



Ο εικονιζόμενος, είναι ο Jack Harvey, επαγγελματίας οδηγός αγώνων στα IndyCar, το μεγαλύτερο πρωτάθλημα αυτοκινητιστικών αγώνων στην Αμερική. Ο Harvey έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Bassingham, ένα μικρό χωρίο μόλις 1500 κατοίκων το οποίο βρίσκεται 13 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Lincoln. Όπως καταλαβαίνετε, ο Harvey είναι φανατικός οπαδός των Imps!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC δήλωσε το ότι θα είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να μη δει τον σημερινό τελικό live, καθώς θα πρέπει να αγωνίζεται με την ομάδα του στην πίστα. Όλη η ομάδα έχει καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς από τις αντιδράσεις του στα παιχνίδια με την Sunderland. Αυτό που ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει η ομάδα του είναι το σύστημα προβιβασμών και υποβιβασμών, καθώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στα Αμερικανικά Πρωταθλήματα!

Σαν ένας σωστός οπαδός, ο Harvey έχει συνεννοηθεί με κάποιους μηχανικούς από την ομάδα του, ώστε να τον ενημερώνουν για το ματς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στη συνέντευξη που έδωσε, δήλωσε πως ακόμα και να μην καταφέρει να πάρει την άνοδο η Lincoln, είναι πολύ ευχαριστημένος με την χρονιά. Βέβαια θα ήταν τέλειο να επιστρέψει στην Championship μετά από 50 χρόνια!

Ο τελικός θα γίνει σήμερα στις 17:00 στο Wembley. Εσείς ποια ομάδα πιστεύετε πως θα κερδίσει;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page