top of page

Ο βανδαλισμός του γκράφιτι του Guardiola

Το υπέροχο αυτό γκράφιτι προς τιμήν του Pep Guardiola, βρίσκεται σε ένα σπίτι πολύ κοντά στην έδρα της Manchester City. Δημιουργός του γκράφιτι είναι ο καλλιτέχνης με το όνομα Mr Meana. Ο Mr Meana χαρακτήρισε ως θρύλο του ποδοσφαίρου τον Guardiola όταν ολοκλήρωσε το έργο του.

Ενώ η τοπική κοινωνία είχε πάρει με πολύ καλό μάτι αυτό το έργο, σε μια κίνηση που θυμίζει αρκετά Ελλάδα, φίλαθλοι της Manchester United αποφάσισαν να βανδαλίσουν το γκράφιτι! Πέταξαν λευκή μπογιά στο πρόσωπο του Pep και έγραψαν τα αρχικά της ομάδας τους - MUFC.

Παρότι ο βανδαλισμός έγινε μόλις λίγες ώρες αφότου ολοκληρώθηκε το έργο, ο Mr Meana δέχτηκε με χαρά να το ξανακάνει, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ. Δήλωσε μάλιστα πως οι πραγματικοί φίλοι της United δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο. Ο καλλιτέχνης θα προσπαθήσει να φτιάξει εκ νέου το έργο του, αν και είναι σχεδόν αδύνατον να βγει τόσο καλό όσο το πρωτότυπο. Εμείς ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η όμορφη μόδα με τα γκράφιτι που απεικονίζουν τους πρωταγωνιστές των σαββατοκύριακων μας (πρόσφατα κάτι τέτοιο έγινε και κοντά στο Anfield) και οι ανεγκέφαλοι να βάλουν μυαλό. Το τελευταίο είναι το πιο δύσκολο απ' όλα

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page