top of page

Η άνιση μάχη του Jim Gannon με την Sky



Όλοι οι προπονητές του κόσμου έχουν τις παραξενιές τους.

Συνήθως αυτές είναι με παίχτες, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά η ιστορία μας είναι μία παραξενιά προπονητή απέναντι σε … συνδρομητική τηλεόραση.


Και εξηγούμαστε…

Ο νυν προπονητής της Stockport County, Jim Gannon, διανύει από το 2016 την τρίτη του θητεία ως προπονητής της ομάδας έπειτα απο το 2005 - 2009 και το 2011-2013.

Στην διάρκεια λοιπόν της πρώτης του θητείας και συγκεκριμένα το 2008, η συνδρομητική Sky είχε μπεί στην ‘’blacklist’’ του Gannon.

Ο λόγος είναι πως το Skybox του (ο αποκωδικοποιητής που σου δίνει η συνδρομητική) είχε χαλάσει και η Sky δεν ερχόταν να του το φτιάξει.

Έτσι ο Gannon αποφάσισε ψύχραιμα, να μην δεχτεί να κάνει καμία δήλωση στο Sky Sports ως αντίποινα για το παραπάνω γεγονός.

Εκείνη την χρονιά η Stockport αγωνιζόταν στην League Two και αυτός ο πόλεμος στέρησε στην ομάδα την ευκαιρία να μεταδοθεί αγώνας της εκείνη τη σεζόν στο Sky Sports.

‘’Μάλλον κόστισε στην ομάδα κάποιες χιλιάδες λίρες’’ ανέφερε ο πρώην παίχτης της Stockport, Liam Dickinson, ο οποίος έκανε και την συγκεκριμένη αποκάλυψη.

Τελικά εκείνη την χρονιά η ομάδα έφτασε στα play-off της League Two (όπου και κέρδισε την άνοδο της) και μετά από αποχή 9 μηνών, ο προπονητής έκανε δηλώσεις στο Sky Sports μιας και στον ημιτελικό των play-off υπήρχε όρος στο συμβόλαιο πως έπρεπε να μιλήσει.



Πάντως ο Dickinson ανέφερε πως τελικά άλλαξαν τον αποκωδικοποιητή του προπονητή του και έκτοτε έχει υπάρξει ανακωχή στον συγκεκριμένο πόλεμο.

Δυστυχώς το FA Cup δεν μεταδίδεται από το Sky Sports, συνεπώς μετά το ματς της προηγούμενης Δευτέρας δεν μπορέσαμε να δούμε δηλώσεις του Gannon στο συγκεκριμένο κανάλι και να ακούσουμε την απάντηση στην ερώτηση που σίγουρα θα του έκαναν.


Όπως και να έχει πάντως μία μπύρα την κερδίζει επάξια ο Gannon, μιας και απέδειξε στον απόλυτο βαθμό πως είναι ένας από εμάς 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page