top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube

Οι έτοιμες διακοπές των οπαδών της Hull

Σιγά Σιγά ο καιρός γίνεται πιο καλός καθώς σε 15 μέρες έχουμε και Πάσχα. Αυτό σημαίνει πως μέρα με τη μέρα θα πρέπει να μπαίνουμε σε προγραμματισμό για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Κάτι το οποίο γενικά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να προγραμματίσεις. Πρέπει να βρεις το μέρος, να συγχρονίσεις τις άδειες με την παρέα σου, να κλείσεις ξενοδοχείο, ακτοπλοϊκά κλπ. ΟΚ ίσως υπερβάλλουμε λίγο, καθώς είναι κάτι το πολύ ευχάριστο. Γιατί σας τα αναφέρουμε όλα αυτά; Επειδή 250 φίλοι της Hull έχουν ήδη λύσει αυτό το πρόβλημα.



Για όποιον δε θυμάται, πριν από λίγο καιρό ο άρχοντας του Survivor Acun Illcali αγόρασε την Αγγλική ομάδα. ο Acun έχει αγαπήσει τη Hull και ήθελε να δώσει κάτι πολύτιμο σε αυτήν. Έτσι αποφάσισε να κάνει δώρο σε 250 φίλους της ομάδας τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίοι θα μπορούν να πάρουν ακόμα ένα άτομο μαζί, 500 άτομα με λίγα λόγια!

Ο Acun έχει ήδη προγραμματίσει το κλείσιμο charter πτήσεων από την Αγγλία στην πατρίδα του την Τουρκία, και πιο συγκεκριμένα στην Αττάλεια. Εκεί, οι 500 φίλοι της Hull θα περάσουν 5 υπέροχες μέρες σε πεντάστερο ξενοδοχείο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις και πολυτέλειες! Όπως δήλωσε ο ίδιος θέλει πλέον να θεωρείται προνόμιο το να είναι κάποιος οπαδός της Hull City.


Το ποιοι θα είναι οι 250 φίλοι που θα κερδίσουν τις διπλές προσκλήσεις ακόμα δεν έχει καθοριστεί. Σίγουρα προτεραιότητα θα έχουν οι οπαδοί που πήγαν στα περισσότερα ματς στο γήπεδο, καθώς και άπορες οικογένειες της περιοχής. Ο Mister Survivor έχει μπει για τα καλά στο κλίμα και στην κοινότητα του συλλόγου και το αποδεικνύει έμπρακτα.


Οι οπαδοί όμως σίγουρα θα προτιμούσαν να δουν και μια καλύτερη εικόνα στο γήπεδο, καθώς ο Acun έχει τάξει την μεγάλη επιστροφή της ομάδας στην Premier League. Βέβαια μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, εμείς πιστεύουμε πως θα έχει ήδη στείλει κάποιος παίκτες στη Δομινικανή Δημοκρατία!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page