top of page

Οι ουρές των φίλων της Port Vale για ένα εισιτήριο


H αγαπημένη μας Port Vale σήμερα στις 14:00 επισκέπτεται την έδρα της Swindon Town στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ της League Two. Στις τάξεις των οπαδών επικρατεί ενθουσιασμός και ο λόγος, πέρα από το απλό γεγονός ότι κάθε ματς των πλέι οφ συνιστά μία τέτοια αφορμή, είναι και το ότι η ομάδα από τότε που θεσπίστηκαν τα πλέι οφ στο Αγγλικό ποδόσφαιρο πριν 35 χρόνια έχει καταφέρει να βρεθεί μόλις 2 φορές σε αυτά. Τελευταία μάλιστα ήταν το μακρινό 1993 και με λίγα λόγια πολλοί από τους φίλους της ομάδας δεν τα έχουν ζήσει καν.


Αποτέλεσμα αυτού ήταν πως όταν κυκλοφόρησαν τα 2200 εισιτήρια που δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι για το σημερινό εκτός έδρας ματς, οι ουρές για αυτά είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη μέρα στις 10 το βράδυ. Οι τολμηροί φίλοι της ομάδας είχαν φέρει σκηνές, στρώματα και καρέκλες για να περάσουν το βράδυ έξω από τα εκδοτήρια με αποκλειστικό στόχο ένα εισιτήριο για το σημερινό ματς. Τα μαγικά χαρτάκια όπως καταλαβαίνετε εξαντλήθηκαν και όποιος πρόλαβε πρόλαβε.


Με τους ρυθμούς μάλιστα που πωλούνται τα εισιτήρια και για τον επαναληπτικό της Πέμπτης, φαίνεται πως οδεύουμε ολοταχώς για ένα sold out. Σύμφωνα με πληοροφορίες μάλιστα του μπάρμαν μας, στο γήπεδο ενδέχεται να είναι και ο μεγάλος φαν της ομάδας, Robbie Williams. Όλα αυτά να θυμίσουμε στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας.


Η άνοδος τη Port Vale μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας το 2019 είναι πλέον εμφανής και οι φίλαθλοι όπως καταλαβαίνετε στηρίζουν έμπρακτα το νέο πρότζεκτ που πρώτο στόχο έχει να τους κάνει ομάδα της League One αρχής γενομένης από σήμερα.


Εσείς τι λέτε; Ποια ομάδα είναι αυτή που θα πάρει το μόνο εισιτήριο που έχει μείνει για την άνοδο στη league one;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page