top of page

Οπαδός της Manchester United που προσέβαλε τους νεκρούς του Χίλσμπορο συνελλήφθη στο Wembley


Αν ψάχνετε τον ανεγκέφαλο του Σαββατοκύριακου δεν χρειάζεται να συνεχίζετε άλλο γιατί τον βρήκαμε εμείς για εσάς.


Ένας οπαδός της Manchester United λοιπόν εμφανίστηκε στον Σαββατιάτικο τελικό του FA Cup στο Wembley φορώντας μία εμφάνιση της ομάδας του και στην πλάτη το νούμερο 97 με το όνομα ‘’Not Enough’’. Προφανώς η αναφορά στην εμφάνιση του ήταν για τους 97 οπαδούς της Liverpool που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του Χίλσμπορο το 1989 υπονοώντας πως δεν ήταν αρκετοί.


Όταν το είδε αυτό ένας φίλος της Liverpool, ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο Twitter και αμέσως η αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε πως διερευνά την υπόθεση σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Wembley. Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία ενημέρωσε μέσα από το Twitter πως ο συγκεκριμένος οπαδός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Μετέπειτα αφέθηκε ελεύθερος και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 19 Ιουνίου για να απολογηθεί και να μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί.


Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ο συγκεκριμένος φίλαθλος θα κάνει καιρό να ξαναδεί από κοντά γήπεδο στην Αγγλία μιας και αυτό είναι το δίκαιο που θα γίνει και πράξη!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page