top of page

Πως γιόρτασε ο Mike Ashley την πώληση της Newcastle

Τριακόσια πέντε εκατομμύρια λίρες. Τόσα κατάφερε να βάλει στην τσέπη του ο κύριος Mike Ashley, καθώς την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal της πώλησης της Newcastle στους Σαουδάραβες. Πολλοί φαντάζομαι αναρωτιούνται τι έκανε ο Ashley μετά από αυτό το deal. O μπάρμαν μας, αφού ρώτησε τους συναδέλφους του, σας παρουσιάζει τα νέα.


Ο Ashley λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση του deal και με "μερικά λεφτά" στην τσέπη, αποφάσισε σαν παραδοσιακός Βρετανός να μαζέψει την παρέα του και να πάει για μπύρες σε μια Pub. Οι φήμες λένε πως επέλεξε την Kings Arms στην περιοχή Soho του Λονδίνου. Εκεί έφτασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, ενώ έμεινε σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα!

Οι υπάλληλοι του μαγαζιού είπαν πως ήταν ήσυχος με την παρέα του, όλοι ήταν με κοστούμια, έπιναν τις μπύρες τους και απλά συζητούσαν και γελούσαν. Λες και ήταν δηλαδή κάποιοι απλοί εργαζόμενοι που μαζεύτηκαν για μπύρες μετά από τη δουλειά τους. Το πιο παράδοξο γεγονός όμως είναι το ότι ο Ashley άφησε μόνο 5 λίρες ως φιλοδώρημα. Ένα ίδιο ποσό δηλαδή με τους εργαζόμενους που αναφέραμε πριν λίγο.


Οι φήμες επίσης λένε πως ο Ashley, μετά τις μπύρες που ήπιε, σχεδιάζει την επόμενη επιχειρηματική του κίνηση. Και αυτή φαίνεται πως θα είναι η επένδυση στην Derby County, η οποία ως γνωστών έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα, και μια μεγάλη επένδυση θα ήταν σίγουρα σωτήρια!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page