top of page

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Τελικά δεν έχει μόνο αγωνιστικά προβλήματα φέτος η Manchester United, αλλά και εξωαγωνιστικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Food Standards Agency, μια υπηρεσία η οποία βαθμολογεί την ποιότητα του φαγητού, έδωσε βαθμολογία 1/5 στο γήπεδο του Old Trafford! Να σημειωθεί πως η προηγούμενη βαθμολογία ήταν 5/5.



Γιατί όμως έγινε αυτό; Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα της Daily Mail, σε μια έκθεση που έγινε έξω από το γήπεδο στις 21 Νοεμβρίου, το κοτόπουλο που δόθηκε σε κάποιον παρευρισκόμενο ήταν ωμό! Πιο συγκεκριμένα, τα μπούτια κοτόπουλο που έφαγε δεν ήταν καλομαγειρεμένα με αποτέλεσμα να τον ενοχλήσουν. Έπειτα από τα παράπονα που έγιναν για το φαγητό, ήρθε η Food Standards Agency να μειώσει τη βαθμολογία του φαγητού του γηπέδου, σημειώνοντας πως χρειάζεται απαραίτητη βελτίωση.


Εκπρόσωπος του γηπέδου δήλωσε ξαφνιασμένος με αυτό το συμβάν και το όρισε ως μεμονωμένο περιστατικό. Πλέον όλοι οι υπεύθυνοι έχουν πέσει "με τα μούτρα" στο να βρουν την αιτία του συγκεκριμένου συμβάντος και να κάνουν τις απαραίτητες βελτιώσεις προκειμένου το γήπεδο να ξαναπάρει τη βαθμολογία που του αξίζει.


Πάνω από 8000 άτομα τρέφονται με το φαγητό του γηπέδου σε κάθε αγωνιστική, οπότε σίγουρα οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δράσουν άμεσα προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα. Fun Fact! Εμείς επισκεφθήκαμε το Old Trafford μόλις 3 ημέρες μετά από το συμβάν, στο τους που κάναμε στα Αγγλικά γήπεδα. Για καλή μας τύχη δεν φάγαμε κάτι από εκεί.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page